KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 8, 2014

Koleksi Warna Butterfly Bermanik







Assalamualaikum..

Hari cik nor nak tunjuk koleksi warna shawl butterfly yang cik nor jual. Material kain tetap sama chiffon. Kain yang lembut tetapi mudah untuk dbentuk.Warna-warna di atas masih lagi available.Berminat jangan lupa contact cik nor. Promosi terkini...beli 15 helai ke atas dengan harga RM15.00 sahaja. Belian secara tunai. Cepat-cepat jangan ketinggalan..

019-9791081 (wechat/whatsapp/sma/call)
email.: normi80my@yahoo.com

#butterflybermanik
#ciknorjualtudung

20 comments:

  1. Asalam cik Nor..bentuk tudung ni macamana ..maklumlah lelaki kan ..tak faham ..bentuk tudung ni. Bagus lagi Etuza bisnes dengan cara hubung Cik Nor ya..bukan melalui agen yang kita tak tahu kejujurannya.,bagilah diskaun ya..hehehe..Cuba tunjukkan cara di pakai macaman keadaannya nanti etuza bagi mama tengok boleh terus oder dekat cik Nor kan..Etuza ramai adik beradik perempuan ni ya...bagi info kat blog Etuza ya..sekadar berbual ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..InsyaAllah..nnt cik nor tunjuk cara pakai shawl butterfly nie.Tunggu video nya..k

      Thanks sudi singgah..:)

      Delete
  2. Comei2 warna tudung...teringin tapi blom bole melawa...sebab anak lasak...penat melawa, abis ditarik2nya nnt...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kalau rasa nak melaram jgn lupa contact cik nor yer mama amir..:)

      Delete
  3. wah cantiknya cik nor, ini shawl atau empat segi?

    ReplyDelete
  4. belum ada lagi shawl butterfly ni.. selalu tgk ofismate pakai nampak cantik je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya nnt blh la order ngn cik nor nnt..senang jer cara pakainya..:)

      Delete
  5. banyak koleksi manikan Kak Nor ni..cantik

    ReplyDelete
  6. Dahsyat ar cik Nor galak sungguh meniaga

    ReplyDelete
  7. smoga bisnes berjaya.. dah nk jadi blogshop dah ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. mak aih banyak nyer... macam2 kaler ader... harga pun berpatutan... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...