KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 15, 2014

Koleksi Butterfly Bercorak



Assalamualaikum..

Hari cik nor nak post koleksi butterfly bercorak yang masih ada stok.Cik nor nak habis kan stok sebab nak ambik yang baru.Nak harga yang menarik dan istimewa jangan lupa contact cik nor.Cepat2 sebelum stok kehabisan.

0199791081 (call/sms/whatsapp/wechat)
email : normi80my@yahoo.com

20 comments:

  1. Lama tak jenguK sini. Tetiba dah jual macam lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ye ke? sambilan jer...tak berkenan ke nak beli kat wife..:)

      Delete
  2. cantik2 semua nya..berapa harganya nih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...cik nor jual RM25 tapi kat kawan2 harga special skit..:)

      Delete
  3. cuma bersabar bila org rumah membeli kain pasang baharu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dah mmg org perempuan suka shopping..sbar yer a.kie..:)

      Delete
  4. Haih... kalau la pandai pakai tudung jenis ni... confirm dah sambar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..kna blajar tu..mudah jer kak...:)

      Delete
  5. cantik2 semuanya...tapi tak pernah cuba lagi pakai tudung ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..nak kena cuba tu kak..mana thu serasi..:)

      Delete
  6. kdg2 kan, bla time nk cari tudung bercorak, ckp main payah...bl x cr...ada pulak ;-)

    ReplyDelete
  7. owh, ceknor dh berniaga on9n sekartang ka..semoga terus maju ye ciknor :)

    ReplyDelete
  8. as'salam..
    cik nor..pe kbr? lama xdgr brite.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Ada tak tudung butterfly shawl yang besar..saya suka konsep butterfly tapi kebanyakannya singkat lahh..nnt bagitau yaa

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mmg jual yang besar...bukan jenis yang singkat...hehe...nak thu lbh lanjut contact cik nor..nnt cik nor tunjuk contoh..:)

      Delete
  10. Wahh...cik nor bisnes tudung ye sekarang.Cantik2 tudung ;) Gudluck cik nor. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...