KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 23, 2014

Gambar Dari Whatsapp Di Malam Final AFF Suzuki Cup




Assalamualaikum...

Hai macam tak de idea nak menulis jadi korang layanlah gambar yang cik nor dapat di malam final AFF suzuki Cup.Gelak jer cik nor tengok gambar kat atas tu.Paling hot gambar no.4. Pemain nombor 7 Thailand...Cyril Chapius...encem kan dia..haha


Baik hati klik :

1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI

13 comments:

  1. Hahaha..depa nie kan memang..kiki..

    ReplyDelete
  2. ape2 pun tahniah buat Harimau Malaya sbb berjaya ke final wlpun tak menang..

    ReplyDelete
  3. diaorang ni ada-ada je idea nak edit

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA...tang cuti tu memang semua tunggu kot

    ReplyDelete
  5. alamak PM kita cakap begitu ke Cik Nor..

    ReplyDelete
  6. hahaha. pemain thailand no.7 jugak yg melekat dalam gambar..

    ReplyDelete
  7. Diaorang ni pandai jerkan cik Nor.... buat lawaklah, apalah..... hihi.... Tapi pemain Thailand no 7 mmg encem ar...

    ReplyDelete
  8. akak layan bola ke ? CT kenot la duduk tengok bola hahaha.. update sapa menang sapa kalah saja..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...