KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, December 10, 2014

Cepat & Mudah


Assalamualaikum..

Hari nie nak share tudung express kawan-kawan kat group whatsapp panggil.hihi..Just sarung..Pin kat baeah kalau longgar then lilit sikit n pin..taraaa..siap..hehe.Material kain tetap chiffon. Harga RM22.00( tak termasuk pos).Berminat hubungi cik nor 0199791081(wechat/whatsapp/call/sms).Email : normi80my@yahoo.com

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI

16 comments:

  1. Replies
    1. contoh sahaja..hihi...nak tahu lbh lanjut contact cik nor..:)

      Delete
  2. Tudung bercorak tu cantik cik Nor....

    ReplyDelete
  3. cantiknya..senang je nak bergaya skang kan?

    ReplyDelete
  4. as'salam cik nor..
    xde kurng lagi ke cik nor?hehe ;p

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yang express ni tak blh ejas tp dia mmg metup dada...nnt cik nor tunjuk yang full nnt..:)

      Delete
  6. Tiada alasan lagi untuk menutup aurat...

    ReplyDelete
  7. yg 2nd tu tengok nampak cantik je corak dia. :D

    ReplyDelete
  8. Kalau ada new stok update tau cik nor..=D

    ReplyDelete
  9. Ahha.. alternatif bagi yg tak pandai nak pakai shawl lilit2 kan... senang... cepatt... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...