KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, November 26, 2014

18 comments:

  1. ye betul. teringin nak merasa cinta lepas nikah. xtahulah saya pnya jaln cerita macam mana. huu

    ReplyDelete
  2. kan..saya sendiri pun tak pernah sangka yang saya di selatan bertemu jodoh dengan suami yang kat utara nih..memang ajaib sanagt rasa..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini...bercinta lepas nikah mesti lebih indah kan..

    ReplyDelete
  4. asalam cik nor ..ingat Etuza lagi ke ...sedih ..(

    ReplyDelete
  5. Jodoh pon rahsia Allah...blom tentu kita bercinta dgn org tu, kita akan nikah dgn dia...

    ReplyDelete
  6. pengalaman kawan anakMommy...memeritkan...serik katanya

    ReplyDelete
  7. pegang dan yakin bahawa jodoh itu rahsia milik Allah :)

    ReplyDelete
  8. Setuju sgt dgn komen mama amir tu...elih brapa kali bcinta tapi x kahwin juga, yg tiba2 family jodohkan tu cepat je kahwin n serasi pas tu

    ReplyDelete
  9. yup absolutely hehe. jodoh saya jumpa satu kelas time belajar hehe

    ReplyDelete
  10. btul..hnya DIA tahu siapa yang terbaik dan sesuai dgn diri kita..
    bnykkan doa & tawakal =)

    ReplyDelete
  11. usah disangkal bila tiba bab jodoh....

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  12. Kadang2 orang yang selalu hantar surat kat rumah kita, itulah jodoh kita. Sebab tu jodoh rahsia ilahi. Right?

    ReplyDelete
  13. Manusia dijadikan berpasangan, makanya jodoh pasti akan ada ;)

    ReplyDelete
  14. Dah kenapa asyik cakap soal jodoh jer sejak kebelakangan ni Cik Nor oii?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...