Breaking News

Spontan Khamis


Assalamualaikum...

Minggu nie minggu penat cik nor.Kenapa?Minggu nie cik nor kena jadi minah despatch.Penat weeeh...Lama dah tak buat kerja outdoor ni.Nie terasa macam nak tidur ker.Keluar rumah pukul 8.30 pagi.First pergi renew lesen memandu, then pergi bayar bil elektrik, bayar caruman caruman kWSP and last  pergi kat Suruhanjaya Tenaga settle something about my office.Pukul 11.00 pagi baru masuk pejabat..adooii..penat

Eh..panjanglah pulak permulaannya...hari nie cik nor cuma nak cerita pasal nuffnang.Ada kah patut Iklan CPuv dia bagi RM0.01 jer.Memang tak patutkan...hihik..Tapi alhamdulillah..tu rezeki jugak.Kalau tak der RM0.01 tu maka tak cukup RM50.00.Betul tak kawan-kawan.Korang mesti dapat banyak income dari iklan CPUV...Cik nor punya tu jer la..alhamdulillah..:)

Oklah..itu sahaja utk hari ini.babai

Baik hati :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

15 comments:

  1. 1 sen je ye??saya pun dapat yang tu..heheh..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki, tahniah cik nor...

    ReplyDelete
  3. haah cpuv tu memang sikit kot amount dia.. saya pun dapat dalam 20sen je kahkah... tahniah nieza.. =D

    ReplyDelete
  4. hehehe..betul tue.. kalau tak dak 1 sen tue tak boleh nak cash out kan..=D

    ReplyDelete
  5. hihi..sabar je lah cik nor oii..
    nuffnang buat hal sikit tu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah cik nor....rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, rezeki... Sikit2 lama2 banyak lah tu... ;D

    ReplyDelete
  8. Tak per yang lain kat atas dia tu boleh cover balik nanti... hehehe... sabar yer cik nor :D

    ReplyDelete
  9. Banyak lagi CPUV Cik Nor tu... All the best k ^_^

    ReplyDelete
  10. Wah.. berderet2 cpuv cik nor... tahniah... tahniah...:)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..bayak yang masih ongoing...part isen tu..kita pun pernah dapat masa dulu-dulu Noe..he..he

    ReplyDelete