KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 14, 2014

Printscreen Background Google


Assalamualaikum..

Hari ni entah kenapalah tetiba cik nor ter rajin lah pulak.Buka2 google then tertengok gambar background google tu cantik.Maka tangan ni terajin lah pulak nak printscreen gambar tersebut.Semua nya ter hari ni yer kawan2..haha

Macam cantik, macam comel jer gambar tu.Maka berkenanlah cik nor untuk abadikan gambar tersebut dekat blog cik nor nie.hihi.Macam klasik pon ada jugak cik nor rasa.Mesti korang pon ada yang printscreen gambar nie kan?Eh..ye ke? Entah2 tak der..malu nya cik nor(tutup muka)haha

Oklah..itu sahaja untuk kali ini.Bai..:)

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 

nieza80my@gmail.com

 

9 comments:

  1. hihi samalah tapi sapekah beliau ini ? google kalau tukar tukar ni selalunya bersebab..

    ReplyDelete
  2. Ana baru je baca kat blog cikgu Etuza pasal gambar gadis kat google. Katanye dia letak sempena birthday wanita itu yang ke 108 tak silap ana. Huhu. Cantikkan?

    ReplyDelete
  3. amboi cik Nor...feeling main print-screen plak dia :P

    ReplyDelete
  4. Perasan gambar ni dari semalam Cik Nor..tapi tak tahu plak sapa ni..hehe

    ReplyDelete
  5. asalam..sama paparan di blog kemarin kan hari ini dah biasa bukan lagi makcik ggogle

    ReplyDelete
  6. Cik Nor soranglah gamaknya...okje tak pun printscreen hehe

    ReplyDelete
  7. Tema apa tue ek..ada perasan jugak hari tue..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...