KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, October 12, 2014

Nasi Ayam Rasamas

Assalamualaikum..


Hari minggu 2 hari tak de entry.Sori yer kawan2 cik nor xsempat nak buat entry autopublish..Mesti korang datang blog cik nor tengok ada entry hari khamis punya jer.huhu

Hari ni cik nor belanjanlah gambar cik nor makan nasi ayam kat Rasamas.Nod bad lah rasanya.Tapi yang bad nya.Hari pakej yang cik nor ambik ni RM12.90 kalau tak silap termasuk dengan air.Bila tambah dengan service charges dan govertment tax harga tu jadi RM16.00. Tu  nasib g berdua kuranglah sikit kena bayar.Jangan salah sangka cik nor g berdua dengan housemate cik nor la..hihik

Sekali sekala makan boleh lah makan.Kalau setiap hari gamaknya tak isi petrol la kereta cik nor.huhu.Ni pun sebab member yang ajak.Kalau tak cik nor suka bungkus kat kedai tepi jalan then makan kat rumah.Lagi jimat rasanya.hehe.Korang pula macam mana?Suka makan kat rumah ke kat kedai?hehe

Oklah..cukup dulu untuk hari ini.

 Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

nieza80my@gmail.com

19 comments:

  1. Hari kerja makan kedai.
    Hari cuti masak kat rumah.
    Dan begitulah seterusnya..
    Haish.. boring tul hidup ni kak Nor. ~.~'

    ReplyDelete
  2. asalam...Cik Nor dah lupa dah blog Pesona Etuza kan...blog Cik Nor masih Etuza lingkan..
    wah nasi lemak menyelirakan...

    ReplyDelete
  3. saya suka jugak makan kat kedai..tu pun kalau sedap,suka la..datang tak sedapnya mula rasa.."baik makan kat rumah.."heheh

    ReplyDelete
  4. okje lagi suka makan kat kedai terus cik Nor sebab kat rumah nak kena kemas lagi...banyak kerja weyh....hoho...Cik Nor sorang tak pe ....Tapi makan kat rumah mmg jimatkan...

    ReplyDelete
  5. Ana suka nasi ayam hainan. Lalalaal~takde lagi nasi ayam sesedap tu. :D

    ReplyDelete
  6. liya hri kerja masak kat umah, hari cuti plak makn kedai ^_^ mahal gak ek nasi aym.. huhu

    ReplyDelete
  7. kaksura dua-dua suka..makan kat kedai dan kat rumah..cuma makan kat kedai best sebab ada orang kemas..hihi..:)mahal rasanya nasik ayam tu Cik Nor..:)

    ReplyDelete
  8. hemmmmm menyelerakan nasi ayam tu..

    ReplyDelete
  9. sedapnye nasi ayam.. Fiza pulak kalau penat sgt balik kje mmg makan kat kedai la jawabnye..

    ReplyDelete
  10. Hye cik nor...ape khabar?Beshnye nampak nasi ayam tu.Sha suke lg makan kt rumah. :)

    ReplyDelete
  11. lama tak g rasamas. dulu pergi pun sebab dpt kupon. hehe. sebab rasa mcm pergi chicken rice shop lg berbaloi.

    ReplyDelete
  12. Salam Cik Nor.. rasa mahal jugak kan rm16 tu... kalau sy lagi prefer KFC jer.. hehe

    ReplyDelete
  13. makan kat kedai sedap jugak sekali sekala...sbb malas nak basuh pinggan :P

    ReplyDelete
  14. lapar lak cik akak tengok eh...

    ReplyDelete
  15. mhal jgk ye ciknor.. sy klau mkan ni xckup.. hihi

    ReplyDelete
  16. sekali sekala tekak nak makan memahal jugaak kan kan.. hihi..

    ReplyDelete
  17. Zumal makan nasi ayam pasar malam jew semalam ^_^

    ReplyDelete
  18. Sekali sekala makan luar kan, hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...