Breaking News

Dah Banyak Entry Di Blog Cik Nor..:)


Assalamualaikum..

Alahai..semenjak 2 menjak ni.Cik nor dah makin kekeringan idea.Nak menulis pon jenuh berfikir panjang lebar.Haish..kemanalah hilangnya idea nie.Pleasee idea come to me..i miss u...:)

Belek2 blog tak sangka dah banyak cik nor menulis kat blog yang tak seberapa ni.Entah apa la yang cik nor merapu tak thu lah.Yang pasti entry2 tersebut kebanyakan nya merapu..haha.Harap korang bersabarlah singgah blog cik nor nie.Apa-apa2 pon thanks a lot buat pembaca setia blog cik nor.Tanpa korang semua..tak meriahlah blog picisan cik nor nie.

Oklah..idea dah makin kering.Stop kat sini dulu..:)

Baik hati klik:

1. SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI

normi80my@yahoo.com

21 comments:

  1. sama lah cam cik akak nie..sehari satu entri je..rasa tak de mood nak menulis

    ReplyDelete
  2. Ambil angin jap cik nor...mudah2an ada idea nnt...^_^

    ReplyDelete
  3. sikit tu cik nor..type lg ..hehe
    psst2! jeles ciknor bru dpt 'gaji' cik nuff :P

    ReplyDelete
  4. Kena pandang luar tingkap..cari idea,,hehe

    ReplyDelete
  5. asalam Etza pula banyak idea tapi simpan dulu, singgah sini ya Penari Menari

    ReplyDelete
  6. jln2 dulu blog org . mana tau dpt idea ...

    ReplyDelete
  7. belek2 suratkhabar..situ mesti akan datang banyak idea..

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum... cik nor,

    dah banyak gak entry cik nor kan... mselim3 tak sampai 1K lagi...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Hahaaa..ana punye ciput je. Ni pun sekarang idea mencurah2 macam hujan. Tapi nak hapdet tu makan mase, ana tak byk mase. Lagi2 dah nak akhir tahun. Sibuk siapkan konvo tadika. :D

    ReplyDelete
  10. Salam Cik Nor.. dah kira banyak tu... atie pun tak sampai IK lgi.. teruskan menulis ya..:)

    ReplyDelete
  11. hehe xpelah merapu pn cik nor, asalkan masih blh diterima untuk2 kita yg membacanya ekekeke

    ReplyDelete
  12. Saya lg kronik lg cik nor..seminggu satu entry pun payah.sudah klik klik iklan cik nor

    ReplyDelete
  13. babnyak dah tu bagi saya yang newbie ni..hhee

    jemput join segmen newbie dari saya.. :)
    http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

    ReplyDelete
  14. okje mmg dah lama bersabar cik Nor haha....OKje tak sampai seribu lagi cik Nor

    ReplyDelete
  15. hangin yang sama melanda daku ni, normie..

    ReplyDelete
  16. biasa tu Cik Nor.. semua orang pernah sampai state yang ketiadaan idea hihi.

    ReplyDelete
  17. Kita pun sama cik nor...bila buzy dengan kerja memang hilang idea dan mood untuk menulis...

    ReplyDelete
  18. Zumal baru setengah dari jumlah post Cik Nor tu ^_^

    ReplyDelete
  19. hai cik nor..sorry lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  20. As salam. Kalo takde idea, blogwalking pasti mencurah2 idea yg dtg Normi ^__^

    ReplyDelete