KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 11, 2014

Spontan Khamis


Assalamualaikum

Entry terkejut ni.Suspen kan..Terkejut apa bendanya..tajuk pun santai jer..haha.Nak tahu kenapa.Meh dekat sikit baca  apa cik nor nak tulis hari nie..:)

Tadi dok refresh 8share nak tengok kot ada iklan baru.Jeng..jeng tengok jumlah earning cik nor tertiba bertambah menjadi RM129.20. Xkanlah sebab orang klik RM0.20 boleh bertambah macam tu sekali.Refresh lagi tak juga berubah.Ahh..laog out lah dulu..May be 8share tengah pening kot.Lama jugak kot cik nor log out the sekejap tadi buka balik earning dia dah berubah menjadi kurang (RM114.20).Ko dah kenapa 8share pening ke?

Yang penting sekarang nie ..Cik nor nak duit sebenarnya RM84.00...Kurang siaplah 8share.hehe.Kalau bertambah lagi cik nor nak ..haha.Mintak buka sekali lagi earning bertukar jadi 2k..haha

Saper ada 8share sila tengok earning korang sekarang.Ada Problem macam cik nor tak?

Nak daftar 8share klik : SINI

16 comments:

  1. Replies
    1. maria.8share pening tu..cik nor dah cashout..mana ada banyak tu..hehe

      Delete
  2. Hahaa..8share setart fening kepala tuh. Tu yg bg nilai tak tepat. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl2..nasib duit cik nor skit jer dalam tu.kalau tak haru..baru lepas cash out..:)

      Delete
  3. saya ada 8share tapi malas nak sharre2 ni..hehe..nasib la..kan??kalau malas tak dapat apa la..heheh

    ReplyDelete
  4. saya ada 8share tapi malas nak sharre2 ni..hehe..nasib la..kan??kalau malas tak dapat apa la..heheh

    ReplyDelete
  5. teruja tgk 8share kamu..nak mengshare la..hihi

    ReplyDelete
  6. peh cik nor.. masyukk...

    singgah menabung

    ReplyDelete
  7. boleh thn rm tu cik nor ... nak buka sat gi ...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..Tahniah Normi..

    Kita klik promoted campaign disini..

    ReplyDelete
  9. pehhhh banyak tu kak...iera da lama tak bukak :(

    ReplyDelete
  10. sally punya dia belum revise even duit dah masuk dalam bank...

    ReplyDelete
  11. xde plak cik nor shida pnya ok jer..

    ReplyDelete
  12. Wow.. banyaknye.. hehehe.. shad dah lama tak bukak 8share.. kemalasan nak share.. :D

    ReplyDelete
  13. banyak nya...saya dah lama tak update 8share..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...