KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, September 27, 2014

Hadiah & Sample Percuma

 Assalamualaikum...

Hari ni bersiaran dari rumah.Biasalah kan cuti hujung minggu.hehe.Straight to the point lah yer. Gambar atas tu bekas pil. Hadiah dari Rehan a.k.a http://www.noraihanqusyairi.com/. Dia bagi tu sebab cik nor selalu jer lupa nak makan vitamin.hehe.Thanks yer rehan..:)
 Yang nie bekas henpon.Hadiah pengomen tegar dari akakSuria Amanda a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/.Thanks a lot kak..teruja sangat dapat hadiah dari dia...hihi.Lain kali nak lagi yer..:)
 Yang sample percuma dari kotex.Kalau tak salah ni kali kedua dapat.hehe.
 Yang ni pon sama.Sample percuma dari lactacyd.Ini pun kali kedua cik nor dapat..:)
 Ok.Yang ini bukan sample yer.Ini hadiah dari kakUMI a.k.a http://umiyumi2.blogspot.com/.Yang nie cik nor menang contest yang dia anjurkan.Ini kali ke-3 cik nor dapat hadiah dari dia.Thanks a lot yer kak umi...:)
Ok..yang terakhir ni sample percuma dari pixy.Nak jugak isi form INI. Jangan lupa isi yer..:)

ok.itu saja untuk hari ini

18 comments:

  1. Wahhh.. banyaknya sis.. tahniah.. shad pun dah isi sample percuma pixy tu. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. saya pun dah isi yang pixy tu. hee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah ye...murahrezeki cik nor ..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ... banyak rezeki . semoga aalah terus melimpahkan kepada cik nor ... aaamin.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah... tahniah cik nor.. tak tahu lah nak hepi ke nak jeles.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. Banyak dapat hadiah....murah rezeki CikNor :)

    ReplyDelete
  7. bertuah ya dapat hadiah ..best tu kena hargainya

    ReplyDelete
  8. bertuah ya dapat hadiah ..best tu kena hargainya

    ReplyDelete
  9. Singgah BW di sini.....banyaknya hadiah...tahniah yer...

    ReplyDelete
  10. wahh..banyak tu cik Nor..tahniah..murah rezeki :)

    ReplyDelete
  11. Wahhh Bnyaknya...boleh kongsi tak..?? Hihi..

    ReplyDelete
  12. wow nutriferon. rindunya! pengganti panadol ku ^_^
    dah lama nutriferon takda kat dalam stok shaklee :(

    ReplyDelete
  13. Rajin masuk GA gitulah mmg le murah rezeki....
    Bestnya dapat sample tu cik Nor

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki Cik Nor la tuuu ..tahniah ya

    ReplyDelete
  15. Wahhh... banyak nyer hadiah cik nor... amacam kita tak pernah dapat nie?? jangankan kata sample... hadiah jauh sekali... :'(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...