KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, August 3, 2014

Selfie Raya Ke-2



Assalamualaikum..

Bersua kembali kita setelah 9 hari cuti berhari raya. 9 hari jugaklah blog terbiar tanpa ada entry baru.Kalau rumah dah lama bersawang rasanya.haha

Hari raya pertama tak sempat nak bergambar.Balik jer dari masjid, tetamu dah datang serbu.Alahai..cik nor bukan main lagi pakai baju lawa, pink lagi (lawa lah sangat..haha). Tapi nak buat macam mana korbankan lah baju raya yang lawa tu untuk jadi tukang kalut kat dapur.Macam biasa lah kerja cik nor, tukang bancuh air dan tukang cuci pinggan mangkuk kat dapur.Haru biru dapur cik nor buat.haha.Kalau air terlajak manis harap maaf la sebab tuan dia pun terlajak manis tu...perasaaaan...haha

Gambar kat atas tu raya ke-2 punya cerita.konon2 ayu lerr tue..:) Masa nie tengah tunggu mak & ayah siap.Nak g kenduri kawen sedara belah ayah kalau tak silap la.Cik nor terpaksa jadi driver coz kakak tak der. Dia pergi beraya rumah adik-beradik belah abang ipar.Nasib la cik nor dah terror lah sikit bawak kete.hehe

Ok dah panjang membebel.Stop kat sini dulu..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2. SINI
3. SINI
4. SINI
5. SINI


40 comments:

  1. sama la MG pun xdpt nk begmbar 1 raya :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya..Singgah Pagi dari Blog Mialiana.Com

    ReplyDelete
  3. amboi rajinnyaaa... masih mood raya lagi kerrr?

    http://nurthecutie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Zumal langsung tak bergambar masa raya... Sedihnyer...

    ReplyDelete
  5. Maaf zahir batin selamat hari raya.... kalau beraya kat kpg mesti meriahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak..:)
      mmg best kak..:)

      Delete
  6. hehe..
    hari raya mmg wajib selfie.
    kenangan tue:)
    shark pn nk kongsi gak ler gambar selfie raya nnti.
    selamat hari raya cik Nor.

    shark dh tukar domain.
    www.ceritashark.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..selfie lah sgt..:)
      mana gambar selfie raya shrk?

      ok..thanks for info..:)

      Delete
  7. selamat hari raya
    rajin2 berselfie yer.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hr raya a.sop..

      selfie lah sgt..haha

      Delete
  8. selamat hari raya cik nor.. tahun ni sy x bekerja kuat sangat.. haha
    kelakar je.. masing2 bg line blh rilex2..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hr raya mimie...wah..untung lerr...:)
      ibu mengandung katakan..:)

      Delete
  9. Time raya pun ada kenduri kawen ya...
    SELAMAT HARI RAYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jer anies...:)
      selamat hari raya..:)

      Delete
  10. Serious mmg terlajak manis tuan blog ni hehe....
    Jadi driver pun best jugak apa cik Nor...kotnya dapat duit raya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..:)

      mmg best..mncabar gtu..haha..duit raya non hadoo..haha

      Delete
  11. Camat aghi ghayer kak nor hehe :))

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya cik nor. Dtg singgah sambil meninggalkan tapak kaki. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya ismi..:)

      terima kasih..:)

      Delete
  13. selamat hari raya Kak Nor..berseri di pagi raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya fizah..:)

      terima kasih..:)

      Delete
  14. Selamat hari raya kaknor... Maaf terlambat.. heee^^

    p/s: akak ada terima tak lagi hadiah cash tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya deno..xper..:)
      p/s: rasanya dah tp dia tak mention..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...