KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, August 25, 2014

ROSE HAIR PERFUMES PRODUK TERBAIK UNTUK RAMBUT ANDA


Assalamualaikum...

 Hari cik nor terasa rajin lah pulak nak review satu produk di syarikat Legacy Secret. Dengar nama syarikat mesti korang tak familiar sangat tapi bila sebut produk dia seperti Harum Malam, Wira Malam dan banyak lah lagi produk lain mesti korang tahu kan.Ini lah syarikat yang mengeluarkan produk-produk tersebut.Apa-apa jom kita baca dulu sejarah tentang Legacy Secret ni dulu.

LEGACY SECRET telah ditubuhkan pada awal bulan julai 2007 bagi menerajui 
penciptaan produk kesihatan. LEGACY SECRET merupakan salah sebuah  penyedia perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terlaris di pasaran malaysia. 
Syarikat LEGACY SECRET ini telah beroperasi selama tiga tahun. Operasinya 
tertumpa pada wanita di seluruh malaysia dan juga di brunei. LEGACY 
SECRET menerajui bidang perniagaan penjagaan kesihatan hampir dua tahun 
setengah. Banyak produk yang telah dibangunkan seperti produk kelansingan badan, 
produk putihkan kulit dan juga produk pewangi rambut. LEGACY SECRET 
telah menjana dalam sector pendapatan untuk masyarakat menjana pendapatan 
sampingan yang lumayan.

Inilah produk rambut yang cik nor nak perkenalkan hari nie:

ROSE HAIR PERFUMES



Rose Hair Perfume adalah produk wangian yang membantu harumkan rambut anda bak bunga mawar. Produk keluaran LEGACY SECRET SDN BHD ini sangat popular di kalangan wanita khususnya kepada wanita yang bertudung. Berat 1 kotak (termasuk botol) adalah 25gram.


 Sesuai untuk wanita muslimah. Bila rambut berpeluh, rambut anda mudah berbau bukan? Cuaca yang panas dan terik membuatkan rambut mudah berbau terutamanya jika anda sentiasa berada di luar pejabat.
Sekarang dengan adanya Rose Hair Perfume yang diperkaya dengan ekstrak ros, collagen dan vitamin E, rambut anda pasti berbau harum dan segar sepanjang hari. Rambut juga menjadi mudah diurus, tidak mudah rosak dan boleh juga melebatkan rambut anda.


KELEBIHAN " ROSE HAIR PERFUMES "


~ MEMBANTU MENYIHATKAN RAMBUT
~ MEMBANTU MEWANGIKAN RAMBUT
~ MEMBANTU MENGELAKKAN RAMBUT RAPUH
~ MEMBANTU MENGATASI RAMBUT GUGUR
~ MEMBANTU MENYOKONG PERTUMBUHAN RAMBUT
~ 10/10 PENGGUNA MENGAKUI RAMBUT LEBIH HARUM WALAUPUN LEBIH 8JAM MEMAKAI TUDUNG
~ MEMBANTU MASALAH RAMBUT BERBAU BAGI WANITA BERTUDUNG


Cara Penggunaan:
Hanya sapukan pada hujung akar rambut selepas mandi dan sikat rambut seperti biasa. Sapu 3 kali sehari. Semua atas diri sendiri rajin atau malas nak jaga rambut. Terutama isteri diluar sana,memang sesuai sangat cuba produk ni.

Kandungan
·Air Suling
·Vitamin E
·Serbuk Kolagen
·TEOA
·Rose Essential Oil







Meh sini cik nor ajar macam mana korang nak kenal pasti produk ni asli ke tak?



1. PengesahanMelalui Visual
Lihatperkataan “LS”darisudutserong 15 darjah


2. PengesahanMelaluiSentuhan
Cetakantimbul yang dapatdirasamenggunakanjari





3. PengesahanMelalui QR Wechat
Imbaskodprodukdan info akandiberikan






Video Rujukkan: http://www.youtube.com/watch?v=STxfeckDrL8&feature=youtu.be




Untuk keterangan lanjut mengenai produk Legacy Secret jangan lupa klik link dibawah ini :

      www.harummalam.com
      www.legacysecret.com
      www.facebook.com/WanitaPerfect
      www.facebook.com/HarumMalamHQ
      https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

Selamat mencuba produk Legacy Secret yang terbukti berkesan dan laris dipasaran.


33 comments:

  1. rose hair perfume..dgr nama dgn tgk packaging dia rs nk try je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangi bau dia..rugi kalau tak cuba..:)

      Delete
  2. wah..mesti rambut harum lepas pakai ni kan cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu..jap2 nak cium..hihi..mmg wangi walaupon lama dok dalam tudung..:)

      Delete
  3. Replies
    1. cuba kak jangan tak cuba..wangi..blh bli online..klik link yg cik nor bg tu..:)

      Delete
  4. Replies
    1. mmg menarik dila..rugi klau tak cuba..mmg terbukti brkesan..:)

      Delete
  5. Menarik juga ni....terutama wanita bertudung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak mia..cuba lah baru tahu kelebihan dia..:)

      Delete
  6. Rambut cik nor mesti wangi kan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah smestinya..hehe..acik idah bla lagi nak cuba..:)

      Delete
  7. hi, salam sis.. maaf zam dh lm tak terjah ke mari

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi..waalaikumusalam zam..xper..akak pon sama..jarang2 jer singgah blog zam..:)

      Delete
  8. Replies
    1. kna cuba baru thu keberkesanan dia..:)

      Delete
  9. Teringin juga nk cuba... Nnt nak beli gak lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la maria..mana thu serasi..xberminyak..wangi sgt..:)

      Delete
  10. tak pernah dengar pun... produk baru eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk jer baru..company dah lama..cuba la..:)

      Delete
  11. sesuai la dengan yang bertudung ek cik Nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btl tu sally..rambut wangi sokmo kata org klate..suka sgt guna produk nie..:)

      Delete
  12. ada 2 blog mama terbaca pasal ni, nanti nak carik.. hihi

    ReplyDelete
  13. okje pakai yg mana ada jer cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubala yang nie kak..mana thu serasi ngan akak..:)

      Delete
  14. Mcm best jer cik nor...jap nk terjah tgk..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best farah..terjah jgn tak terjah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...