KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, August 13, 2014

Rabu Tanpa Kata

Assalamualaikum

Cer korang komen sikit.Dia nak balik dengan ex dia ke or dia nak suruh ex dia balik rumah?haha 

Baik hati klik :
1. SINI 
2.SINI 
3. SINI

31 comments:

  1. diarah untuk balik rumah sendiri,kot..hhrrmmm..

    ReplyDelete
  2. Kalau ena buat tak tahu je, datang makan lepas tu bla.. wkwkwkwkw

    ReplyDelete
  3. Dia suruh balik tu. Hahahaa..silalah terima kenyataan bahawa beliau da takde hati.

    ReplyDelete
  4. satu ayat dua makna..hehe..hanya tuan badan yg tau..hihi:)

    ReplyDelete
  5. Ada dua makna ni... mesti time tu blur sekejap... ;D

    ReplyDelete
  6. Makna tersembunyi ni .... hehe kena tafsir sendiri

    ReplyDelete
  7. tanpa kata ek..klau pic kiss jer ade yg terkata-kata tak Nor? ehehehe

    ReplyDelete
  8. Masa mula2 baca ni Kat fb tergelak sengsorang... tp kalau saya... saya pilih utk tidak hadir :D

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. tue la sapa suruh buat ayat tergantung kan.. wakakaka...

    ReplyDelete
  10. Ha...a.. Kan.. Nak apa sbnrnya.. Hehe

    ReplyDelete
  11. Hehehe ..dia nak balik ex dia tuu bkn dia suruh ex dis balik..huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Kalau nad memang tak datang rumhnya..haha

    ReplyDelete
  13. Sy rasa dia nak kapel balik sbb tu awek tu dtg open house dia. Haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...