KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, August 26, 2014

Kad Raya Dari Blogger..

Assalamualaikum...

Haish..lama tol dok mikir nak updates apa la hari nie kat blog.Ermm..baru teringat yang cik nor ada terima kad raya dari blogger femes.Al-maklumlah cik nor bz mengalahkan YB tu yang terlupa nak buat entry pasal kad raya ni.hehe

Sempena penghujung bulan syawal nie..cik nor dengan rasa bersalah menulis entry khas buat blogger2 tersebut.Maaf dipinta kerana lewat buat entry pasal kad raya ni.Kad raya pertama cik nor terima dari blogger SHIDA or http://www.duniashida.com/.Alaaa..blogger femes tu..tak kan korang tak kenal kot.Cik nor dapat kad raya dari dia sebab cik nor nie pengomen tegar kat blog dia..:)

Kad raya kedua cik nor terima dari DILA or http://dilaella.blogspot.com. Blogger dari Sabah ni.Cik nor pon baru perasan bila tengok cop dekat setem yang dia poskad raya untuk cik nor.Terkejut jugak terima kad raya dari dia.Sepatutnya cik nor dapat kad raya nie tahun lepas tapi ada masalah tenikal , dia bagi untuk tahun.Suka tau singgah blog dila nie, dia DIY buat baju2 dia.Kreatif sangat...:)

Yang ke-3 dari kak FUZA or http://fuzamusa.blogspot.com/. Businesswomen yang berjaya ni.Berniaga apa?Dia jual produk kecantikan dan kain-kain sulam dari indonesia.Cantik bangat.Jangan lupa singgah blog dia yer..:)

Last sekali dari  CIk Akak or http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com. Blogger sarawak nie.Peramah orang dia.Tak caya singgah jer blog dia.Nanti dia akan singgah balik blog anda.Jangan risau yer.hehe

Wah..panjang jugak mengarang hari nie.Stop dulu lah takut korang bosan pulak..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2.SINI
3. SINI
4. SINI
5. SINI
6. SINI
7. SINI
8. SINI
9. SINI
10. SINI

18 comments:

  1. Amboi ada juga kad raya dari cik akak ye..hihi

    Kad raya rakan blogger banyak lagi cik akak tak dapat.
    Entah mana peginya kad tu..hihi..sebulan dah..tapi cik akak tak dapat juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure la ada..hehe

      abg posmen tu ambik kot cik akak..hihik

      Delete
  2. Sesuailah ntry ni, hr ni kan raya terakhir..

    ReplyDelete
  3. xpe cik nor :) shida pn xsempat nk review satu2..buat satu entri je hehee :)

    ReplyDelete
  4. ahh banyaknya dapat...seronoklah ^_^

    ReplyDelete
  5. Untuk SM x dok ke cik nor? :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/08/wira-malam-bukan-sekadar-pendekar-pilih.html

    ReplyDelete
  6. Kalau beritahu awal, zumal boleh tambahkan koleksi kad raya tu ^_^

    ReplyDelete
  7. sampai juga kad raya tu, bestnya banyak dpt kad raya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...