KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, August 9, 2014

Corak Terbaru Tudung Bawal

Assalamualaikum..

Nie cerita sebelum raya sebenarnya tapi nak cerita jugaklah.Nak buat macam nak exsaited nak tunjuk tudung baru katakan. Tudung sponser...haha..hasil belas kasihan kak long cik nor..:)

Tudung nie macam klon tudung bawal la.Bukan bawal ori kalau tak salah cik nor macam campuran cotton.Kalau bawal ori kain dia lembut.Yang nie macam keras skit la kain dia.Tapi cik nor suka pakai yang macam nie sebab dia senang nak bentuk.Kalau bawal kena banyak kali bentuk baru jadi.Nak buat macam mana kain dia lembut. Sebelum cik nor ada tudung yang plain or kosong. 1 warna biru  dan 1 lagi warna kuning.Tapi tak pernah tunjuk kat blog la.hehe.Tudung murah jer pon.Ok yang nie corak terbaru dipasaran.Cik nor suka suka sebab warna bunga-bunga dia lembut sangat.Sejuk mata memandangkan( amboi cik nor kemain lagi..haha). Harga dia tak mahal.Harga mampu milik. Bawah RM15.00 jer.

Yang nie cik nor tak keluar duit pon sebab akak cik nor yanga bayar hasil dari mengikut dia g cari halfmoon untuk anak dara dia.Bab2 tudung serah kak cik nor..fesyen terbaru tudung semua cik nor tahu walaupon cik nor tak membelinya.haha.Nampak benar suka paw kakak punya kan?haha.Dapatlah sehelai tudung murah sebagai habuan ikut dia..hehe

Oklah dah panjang merapu.Sampai sini dulu coretan cik nor untuk kali ini.

Kalau baik hati klik :
1. SINI
2. SINI
3. SINI
4. SINI

16 comments:

  1. cantik..nampak lembut..:)
    untung ler ada orang sponsor...kaksura ..hariraya jer dpt tudung sponsor dari hubby..kalau bulan lain beli sendirik..:)

    ReplyDelete
  2. iman ada sat..dapat rege rm13.90.suke sgt tapi jz guna untuk belasahan

    ReplyDelete
  3. Wah wah..kleh pakai p open house ni

    ReplyDelete
  4. Lawa tudungnya ciknor.. Sy klau tudung bercorak, suka pkai dgn bju yng kosong.. Baru nmpk.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Lawa tudungnya ciknor.. Sy klau tudung bercorak, suka pkai dgn bju yng kosong.. Baru nmpk.. Hehe

    ReplyDelete
  6. Cantik. Best r kalau senang nak bentuk. Puas hati pakai kan :)

    ReplyDelete
  7. teman pun tak suka sangat bawal ori.. sebab susah nak bentuk.. lembut sangat..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya maaf zahir batin..tudung bawal terkenal tu dek..

    ReplyDelete
  9. lawa. tapi saya x berapa sangat kalau tudung abstrak ni..

    ReplyDelete
  10. Corak dia cantik la cik nor...cer try pakai nk tengok... =D

    ReplyDelete
  11. Nnt guns lappy kak lya klik mf nuff ni guna hp ssh skit..

    ReplyDelete
  12. Tudung Oke pun murah murah semuanya CIk Nor....OKje langsung tak de tudung bawal...lagi kesian tau mak!

    ReplyDelete
  13. Cntik..tpi x reti pakai tudung ada bunga2.. Rasa serabut kepala..

    ReplyDelete
  14. cantiknya warna tudung... bawal best pakai..sebabnya berzaman2 pun tak lupus gak kan.. zatytiey.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...