KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, July 24, 2014

Khamis Tanpa Idea...:(

Assalamualaikum...

Haish..idea tak mari lah.Dari tadi lagi terkebil-kebil dok buka tutup blog.Nak menulis tak tahu nak tulis apa.Banyak cerita nak share dengan korang semua tapi nak buat macam mana mood sudah ke laut mana entah..haha.

Korang semua dah balik kampung ker?Yang jauh-jauh tu sure dah memulakan perjalanan balik kampung.Cik nor insyaAllah petang nie balik kampung.haha.Macam lah jauh benor kampung cik nor tu.Dah la tiap-tiap minggu balik kampung.Xpayah nak jadi perantau lah sangat cik nor oiii..haha.

Apa-apa pun buat perantau semua..pandu dengan cermat yer.Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.Take care semua..:)

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

21 comments:

  1. Selamat balik kampung cik nor...saya sabtu baru balik...hati2 yer di jalanraya...

    ReplyDelete
  2. oooo balik kg2x hati riang
    selamat hari hari maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu..:)
      selamat hari raya...maaf zahir & batin..:)

      Delete
  3. mood raya dah datang kak..selamat pulang ke kampung halaman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btl..selamat pulang ke kg jgk fizah..:)

      Delete
  4. samalah.. CT rasa tak productive jugak hari ni..
    mengulor atas katil je..

    ReplyDelete
  5. Selamat pulang ke kampung :)

    ReplyDelete
  6. Semoga selamat tiba di destinasi cik nor.. =D

    ReplyDelete
  7. selamat balik kampung..hati2 masa memandu

    ReplyDelete
  8. Singgah pagi.. berbahagi rezeki.. :)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini ..Menabung Mr Nuff

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...