Monday, July 14, 2014

GIVEAWAY WOW HARI RAYA BY SITI YANG MENAIP



Assalamualaikum..

Sebenarnya dah lama siti ajak cik nor join GA ni tapi tak berkesempatan nak join.Alhamdulillah..tgk tarikh sempat lagi nak join.Mudah-mudahan ada rezeki cik nor kali ini..aamiin

Kepada yang nak join jangan lupa klik banner yang gerak2 kat atas tu..:)

p/s: Cik nor tak der IG boleh ke join?hehe

17 comments:

  1. AMIN ada rezeki tak kemana :D

    Thank You sebab sudi join Giveaway WOW Hari Raya by Siti Yang Menaip
    Pemenang akan dipilih menggunakan Random.Org
    Pemenang akan diumumkan pada 18 Julai 2014
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... cik nor,

    Moga berjaya dalam giveway yer. Sekarang nie byk giveway tak terpilih mselim3 nak join mana satu. Biasa pilih yang simple2 aje..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. selamat berGA cik nor... good luck ya :)

    ReplyDelete
  4. aahh lah...saya pun teringin nak masuk GA tapi selalu tak sempat huk huk :p

    ReplyDelete
  5. Salam Perkenalan dan Salam Ramadhan..
    Jom imarahkan Ramadhan dan jemput join GA saya ye...
    http://www.ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH !!
    Anda dipilih sebagai pemenang segmen
    GIVEAWAY WOW HARI RAYA by SITI YANG MENAIP

    boleh semak senarai pemenang di
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang_19.html

    CT tunggu korang redeem hadiah :D
    thank you sudi join segmen CT

    ReplyDelete
  7. Tahniah Cik Nor... Rezeki Ramadhan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...