Breaking News

Giveaway Memoria Aidifitri


Assalamualaikum..

First time muz buat GA nie.Nak kena join nie.Tak kira lah menang ke kalah..:)

Pengalaman suka/duka menyambut aidilfitri :

Kalau masa kecil-kecil dulu time hari raya memang suka sangatlah.Sebab apa?Macam biasalah budak2 kecik mengumpul duit raya, melaram pakai baju raya baru, makan banyak2 dan pergi jalan-jalan dengan kawan2.Tapi tu masa kecik la.Kalau umur sekarang ni ...tak de maknanya nak pakai baju lawa2.Pakai tu pakai tapi time nak g solat sunat aidilfitri la.Balik tu lepas bermaaf-maafan dan makan baju raya dah bertukar menjadi tshirt dan kain batik.Kenapa?Alahai..kita anak yang tak kawen lagi maka dengan automatik akan membuat kerja2 bahagian dapur.Kakak2 yang dah kawen macam biasalah ada yang nak kena layan anak, layan suami dan macam2 lagilah alasan diorang bagi.Jadi kita bibik yang tidak bergaji didapur.haha.Tapi dok kat dapur best juga tak payah nak layan tetamu kat luar dan kadang2 tu duit raya pon tak habis.haha.Semua kenangan zaman raya kanak2 menjadi kenangan terindah dalam hidup cik nor.


Oklah..saper yang nak join boleh klik banner kat atas tu..:)


Kalau baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI

46 comments:

  1. tingin nak join gak tp tatau nk karang camne..byk sgt ceritanya hhehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jer kak..cik nor pon main karang jer..hihik

      Delete
  2. all the best n good luck Cik Nor..

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pulak Nad rasa hari raya duduk dapur T.T

    ReplyDelete
  4. good luck ciknor... hehehe budak2 sekarang tak beraya dah macam kita dulu2 kan ciknor... walaupun buka pintu rumah semua... tak nampak pun budak2 dtg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks uda..btl tu..smua asyik dgn gadjet masing2..terperap kat rumah jer..huhu

      Delete
  5. gud luck cik nor.
    MG pon sme..skank pakai bju p smyg rya then p kg since umah MG ngn kg dekat je
    pastu blik siap2 umah lak tgu adik2 ayah dtg braye..
    mmg duk dapur je ..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya..:)
      hihik..samalah plk kita..:)

      Delete
  6. Gd luck cik nor.. semua org ada pengalaman beraye kan.. zaman kanak2 dulu beraye mmg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fiza...btl tu time kanak2 mmg best beraya.:)

      Delete
  7. Thanks for your support Cik Nor! Good luck eh ;)

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen and good luck Cik Nur... :)

    ReplyDelete
  9. gudluck cik nor ^_^
    betul3,kecik-kecik dulu sebab nak pakai baju baru..kadang2 tu baju raya ngan adik ngan kakak sama je corak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks miza..:)
      haha..samalh ngn cik nor pon..cuma warna jer lain..:)

      Delete
  10. all the best Cik Nor..saya pun join juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ainim...gud luck jgk untuk ainim..:)

      Delete
  11. uiss...kalau dapat tu best juga time ni. lagi2 nak raya kan
    btw, gud luck dear normi =)

    ReplyDelete