KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, July 22, 2014

Berkurun Menunggu...Alhamdulillah

Asslamualaikum..

Firstly cik nor nak mintak maaf banyak-banyak coz tak banyak entry menarik sekarang ni.Mood cik nor memang sudah ke laut sejak akhir-akhir ni.Lagipun kerja banyak sangat tak der masa nak updates blog.Walaupon banyak cerita yang cik nor nak share terpaksa cik nor peramlah dulu.huhu

Nie bukan cek dari nuffnang tau.Nie cek dari churpchurp..hehe.Tu lah pasal tajuk entry macam tu.Memang lama gilos tunggu nak cash out earning dia.Dua tahun jugak cik nor tunggu nak dapatkan banyak tu.Tapi alhamdulillah...walaupon  tak banyak dapat lah jugak cik nor jadi kan side income dikala wallet hampir kekeringan...:)

Mesti korang yang ada akuan churpchurp tu dapat banyak lagi dari cik nor kan.Kalau ada share la dengan cik nor macam mana nak dapat earning tinggi dengan churpchurp ni.hehe.Cek tu dah lama dapat sebenarnya.Dah bank in buat bayar kereta dah..hihi

Kalau baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI

30 comments:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki cik nor...^_^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..sikit atau banyak rezeki jugakkan...moga Cik Nor dilapangkan lagi rezeki..:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...duit rayaaa ..hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah n tahniah cik nor.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki nak raya yer Cik Nor... Nanti mood ok la tu ^_^

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..dah sampai
    byknye earning. x pernah lg yumida create akaun churp..hihi..ketinggalan sunggoh..aritu nak buat..tetibe jd malas
    rezeki ni...duit raya churp2 kasi

    ReplyDelete
  7. 2 thaun?? huuu lama tu..lama...boleh guna bt duit raya..;p

    ReplyDelete
  8. tahniah yee...rezeki kita ...hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah murah jugak rezeki

    ReplyDelete
  10. Lepas baju sepasang tu cik nor...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  12. prnh sekali je cashout.. pastu xshare dah sebab xde kawan click2..

    ReplyDelete
  13. churp churp ni menda apa pulak =_=" dia bukan skali ngan nuff ke..

    ReplyDelete
  14. Takper lama ponnn janji dapat jugak kan kan kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...