KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, June 18, 2014

Wordless Wednesday


Assalamualaikum..

Ada channel tv rumah korang buat macam nie?haha


Kalau baik hati klik bawah nie :
1.SAYA
2.SAYA
3.SAYA 
4.SAYA

14 comments:

  1. maksudnya dah takde siaran dah...boleh masuk tido sekarang..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..lama dah tak tengok gambar camni..teringat pulak dolu2..zaman Astro ni..tak de istilah tamat siaran..:)

    ReplyDelete
  3. Awal lagi cik nor... Jangan tamatkan siaran... Zumal singgah klik2 sini :))

    ReplyDelete
  4. hahah. dah lama x tengok gambar macam tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Hah...kalau dulu tak ada Astro..by 12mlm semua masuk tido dah

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak tgk TV sampai gitu...

    ReplyDelete
  7. hehehe... zaman dolu2 mst ada kan.. tp skrg ni lg advance.. ada tulisan mcm tu lak..hehhe

    ReplyDelete
  8. lama dah cik nor tak tengok gambar mcmni kat screen tv..nostalgia betul.. =D

    ReplyDelete
  9. dah lewat malam..hehe
    miza klik ^_^

    ReplyDelete
  10. time dedulu selalu kua cmni...
    almaklumlah..nak tido tapi still buka tv..mmg sudahnya tv la yg tgok kite balik ^o^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...