KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 10, 2014

Terima Kasih Mirza Syazwina


Assalamualaikum..

Semalam blur tak thu nak updates apa kat blog.Buka blog then terkebil-kebil nak tulis apa.Last2 bw jer kerja cik nor semalam.Otak dah beku kerana makan nasi kenduri kahwin banyak sangat kot.haha.Idea pon tarak mari...tak boleh nak buat apa la..haha

Hari teringat kat hadiah yang miza bagi tak buat entry lagi.So, petang semalam snap pic dan hari transfer masuk pc.Taraa..dah keluar entry tersebut.Kelakar tak?Memang tak kelakar langsung yer cik nor..:) Kenapa miza bagi hadiah.Alah macam korang tak tahu, cik nor ni kan pengomen tegar mana2 blog.Eh..ye ker?Certain blog jer la..perasan jer lebih cik nor ni..macam lah dia glemer sangat.haha.

Miza mana? Alahai..lupa lak nak bagi link..Mirza Syazwina a.k.a http://dorayakino.blogspot.com/ .Dah kenal dah kan?Yang mana masih tak mengenali miza nie bolehlah klik dekat link yang cik nor bagi kat atas tu.Cik nor suka tau singgah bloh miza nie.Suka tgk muka dia comel sangat..pastu dia peramah orangnya.Xpernah miss singgah blog cik nor.Thanks a lot miza bagi hadiah nie.Cik nor suka sangat.hehe..Lain kali kalau boleh nak lagi (muka tak malu kan cik nor nie:)

Oklah stop kat sini dulu.Jumpa next entry

Kawan2 yang budiman kalau sudi klik sini :

Terima kasih..:)


23 comments:

  1. boleh kumpul buat koleksi lagi cik nor

    ReplyDelete
  2. comelnye felt craft tu..congrats kak Nor!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. thniah tauuu ! =D

    ReplyDelete
  4. wahhh...comelnya hadiahnya..heheheh...congratulation cik Nor's...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Bertuah la Cik Nor dapat hadiah... :)

    ReplyDelete
  6. cantik . apa nama kraftangan warna kuning tu . dok remind x ingat juga .

    ReplyDelete
  7. aduduu,segan kite..hahaa:p
    welcome cik nor ^_^
    lega miza bila cik nor suka..hehee

    ReplyDelete
  8. Comel!! Ena pun suka kalau dapat hadiah camtu. Suka barangan yang comel comel

    ReplyDelete
  9. wah...murah rezki betul Cik Nor ni.
    Nanti buat koleksi hadiah blogger.. Mesti banyak tu

    ReplyDelete
  10. cutenyer..leh buat koleksi..saya suka menda y comel2 nih

    ReplyDelete
  11. cuteee nya hadiah tu cik nor.. tahniah ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Cik Nor memang glamer apa..mana2 blog mesti ada nama CIk Nor ..rajin komen..tahniah Cik Nor..:)

    ReplyDelete
  13. Comel je hadiahnya.. :)
    Thniah ciknor..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...