KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 12, 2014

Saya Sudah 6 Bulan



Assalamualaikum...

Mesti korang terkejut kenapa tajuk entry cik nor macam tu. Jangan salah sangka yer.Budak tecik nie yang dah 6 bulan..bukan cik nor yer..haha.Cer teka siapa ia nie??hehe

Inilah Nur Salsabila anak buah cik nor yang ke 8.Anak kakak no,2 cik nor.Alah korang ingat tak entry INI & INI. Korang buka entry tu mesti korang ingat lah budak tecik nie.Tadaa..ini lah dia yang terkini.Dia sudah bambam.Minum susu non stop..haha.Kakak cik nor terpaksa cover dengan susu botol sebab dia tak cukup minum susu semulajadi maknya.itulah sebabnya muka dia temban semacam..haha.

Cik nor lagi jahat tau..budak tecik nie selalu jer nangis sebab tak cukup susu. Cik nor kadang2 tu suap aiskrim kat dia.Bukan bagi makan macm orang dewasa makan la.Just bagi dia rasa skit jer.Mak cik nor apa lagi marah sakan kat cik nor.Siap warning lagi " kalau budak tu kembung perut malam karang ko berjagalah yer". Alah mak nie..tak dernya nak kembung perut..sikit jer orang bagi"hihik

Itulah ceita cik nor bila melayan anak buah.Inilah anak buah yang paling tecik dalam family cik nor.Balik minggu nie dia dah xder.Dia dah balik Gua Musang dah.huhu.Rindunya nak cium n kacau dia tidur...Miss u adik sabila..:)


Kalau anda baik hati klik sini :)
1. SINI
2. SINI
3. SINI

41 comments:

  1. tak baik tau cik nor nyakat dia...hehehe..comel la dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..skali sekala jer kak..:)
      terima kasih..:)

      Delete
  2. memang tembam sangat..heee!
    comelnye!nak picit2 pipi dia..
    cik nor nakal ae suap ais krim kat dia :P
    hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      haha..skali sekala menyakat anak buah..:)

      Delete
  3. alamakkkkk!!! tengok lengan dia tuu... rasa macam nak gigit2 laaaaa... haishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu xper..geram jer..tp time dia nak dukung cik nor malas..haha

      Delete
  4. meme comey..mcm makcik dia..:)

    ReplyDelete
  5. memang bambam si comel tu..suka kan sakat budak kecik...kadang2 sian tengok dia pandang..adoi..melting

    ReplyDelete
  6. amboii.. Cik Nor nakal naaaa.. Hahahah.. Haippp.. Haiippp..

    ReplyDelete
  7. Hehe, kalau cik nor yg enam bulan apa salahnya...hehehe

    ReplyDelete
  8. budak skg mmg suka mnum susu je mam nasi xnak adehhh pening @_@

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu shida..susu laju jer habis..:)

      Delete
  9. .hahah.kan dh kena warning dgn mak..
    stkt bg raya je la erk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..slalu kna marah klu nyakat anak buah..haha
      btl tu cik sue..:)

      Delete
  10. Replies
    1. tu lah pasal maria..nak dukung dia pon malas...kg dah meningkat..:)

      Delete
  11. Assalamualaikum semua.. jemput ke blog sy :)
    nak tukar bloglist? sape setuju sila kesini
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/jom-tukar-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. gebu nya dia ... next mth sis lk dpt anak buah baru ...tak sabau rasanya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      tahniah..suke lerr tue ada anak buah tecikk..:)

      Delete
  13. bambam nye.. mata pun bulat comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. minum susu kuat..mcm tu lah jadinya..hihik

      Delete
  14. alolo... tomey2nya..macam makcik dia jugak.. tapi makcik dia noty la.. hehehe =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mcik noty sbb nie jer yg paling tecik..:)

      Delete
  15. mcik jgn noty2 tau..esok2 kang bila ada bby sendiri,haaa..kompom la kena sakat baby tu nanti..hihi

    ReplyDelete
  16. Seronok ni layan budak beso gini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...