KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 24, 2014

Help Me!!!

Assalamualaikum

Wah..pagi betul cik nor bersiaran hari nie.Buka terlebih rajin tapi ada masalah.huhu.Nak mintak tolong korang sikit.huhu

Nak tanya kenapa dashboard cik nor jadi macam tu?Keluar satu jer entry.Bila tekan view more tak der respon apa2.huhu.Xkan nak baca satu jer,sedangkan cik nor follow banyak blog.Kepada yang pakar pasal nie please tolong cik nor.Cik nor dah buntu nak buat macam mana nie.Please help me...

 Yang baik hati tekan :
1.SINI 
2. SINI

52 comments:

  1. masalah yang sama aku hadapi!!!!

    ReplyDelete
  2. sama..ecah pon dari semalam jadi macam ni..xtao la knapa..susah nak tgk..klik view more pon xde respon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. la igtkan cik nor jer ada masalh nie..manalah thu kot cik nor salah tekan ke apa..huhu..so, nie masalah blogspot la?huhu

      Delete
  3. blog tengah demam kot..dari semalam dah jadi macam ni. hmmppfffttt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor rasa nie masalah blogspot la..sbb semua orang jadi mcm nie.dari semalam lg mcm nie..huhu

      Delete
  4. sama dgn MG smalam...rini pon sama
    apa maslah nye xtau :(
    huhu

    ReplyDelete
  5. Zara pon hadapi masalah ni !!! Huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. hehe..akak ingat akak jer..rupanya semua sama..terjawap suda..:)

    ReplyDelete
  7. kt blogger help forum, beribu yg lain hadapi masalah yg sm since 18 hb. so rs nyer no global punya prob laa

    ReplyDelete
  8. Sama je kita cik nor oii hihi
    Masalah blogspot kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu cik akak..masalah blogspot..:)

      Delete
  9. miza pun sama jugak cik nor!
    rupenye semua jadi macam ni...

    ReplyDelete
  10. benda ni biasa je berlaku. saya jrang tgk kat situ kalau nak terjah kawan2.. kalau ingat URL, taip je url terus..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker? first time kna nie..masalah blogspot rupanya..:)

      Delete
  11. Dorang tengah upgrade blogspot kot... Zumal datang klik2 iklan celcom escape :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu zumal..terima kasih zumal..:)

      Delete
  12. Blogspot problem kot , sebab kita pun same. T_T.

    ReplyDelete
  13. Tak perasan lak, saya tak pernah jadi camni pon...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. masalah blogspot rypanya..alhamdulillah..dah ok..:)

      Delete
  15. Muz pon sama... Hari ni pon mcm tu lagik, susah la nk tgok entry kekawan...Huhu

    ReplyDelete
  16. farah pun jadi mcm cik nor jugak..harap cepat2 la settle.. =D

    ReplyDelete
  17. masalah yg samaaa ;( nasib baik da bloglist ,

    ReplyDelete
  18. Rilek Cik Nor... memang ramai yang kena... termasuk la diri ini... :D
    tapi idah tak kisah... sebab jarang guna pun dashboard tu... oleh sebab dah byk kali kena dia hilang camtu kan... so idah buat bloglist sendiri pakai excell... lagi senang... :D

    ReplyDelete
  19. semua org kena Nor...tu tandanya semua nak kena tukar ker Wordpress ler tuuuuuu...hehehehe jom tukar ;p ;p ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..baru thu..ttp setia dengan blogspot..haha

      Delete
  20. Assalammualaikum...cik nor,

    tadi mselim3 ada baca gak kat blog husna.. masalah kat dashboard nie.. rasanyer semua blogger menghadapi masalah yang sama... mselim3 pun sama...hehhee

    mselim3

    pls: insaallah.. kita wait and see...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      masalah blogspot la mselim..alhamdulillah..dah ok..:)

      Delete
  21. Ramai yg mengadu benda sama Cik Nor...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...