KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 16, 2014

Doa Buat Syuhada Baharudin

Assalamualaikum..

Sebenarnya cik nor dah banyak hari baca berita di facebook pasal blogger Syuhada Baharudin yang sedang koma. Tapi masa yang terhad membuatkan cik nor lambat buat entry pasal berita ni.Walaupon teman di alam maya cik nor tetap mendoakan dari jauh moga Syu cepat sedar dari koma. Cik nor tahu Syu kuat semangat.Cik nor doakan moga Syu cepat sedar dan pulih seperti sediakala.Cik nor rindu nak baca nukilan Syu di blog Syuhada Baharudin.com

Marilah sama-sama kita doakan moga Syuhada Baharudin a.k.a http://syuhadabaharudin.com cepat sedar dah sembuh seperti sediakala. Aamiin

Kalau baik hati sila klik :

1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
 TQ

28 comments:

  1. insyallah..amin..tak tau status terkini syu..

    ReplyDelete
  2. semoga blogger kak syuhada cepat sembuh..walaupun saya tak begitu mengenali beliau

    ReplyDelete
  3. Semoga kak syuhada cepat sedar dari koma... ena selalu baca blog dia, tak sangka dia tengah sakit sekarang.. Hurmmm

    ReplyDelete
  4. amin..
    harap2 ada berita baik nnti.

    ReplyDelete
  5. Amin.. moga doa kita semua dimakbulkan tuhan..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    mselim3 ada visit blog beliau.. tak sangka tgh koma .. insaallah sesama kita sesama blogger berdoa agar beliau cepat2 sedar daripada koma..

    mselim3

    pls: koma sebab apa cik nor?

    ReplyDelete
  7. kat fb dia lgsg xde update kan?? hmm...nk jgk thu walaupon sblm ni xpnh mengenali beliau (tp mmg dh folo)

    ReplyDelete
  8. Semoga beliau cepat sedar dan kembali pulih... Amin...

    ReplyDelete
  9. sy xkenal,apap pun kita doakan yg terbaik tk dia.Amin...

    ReplyDelete
  10. Ya Allah.. semoga cepat sembuh seperti sediakala..
    amin amin..

    ReplyDelete
  11. innalillah..semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  12. Semoga blogger Syuhada cepat sembuh dan boleh bersama kita semula kan... :)

    ReplyDelete
  13. semoga beliau cepat sembuh ... sis pun dpt tahu melalui fb .

    ReplyDelete
  14. Ye la kak, anim pun terkejut dengar berita ni. Semoga kak syu cepat sedar dan sembuh seperti sediakala

    ReplyDelete
  15. moga beliau cepat sedar & sembuh....insyaAllah...

    ReplyDelete
  16. Moga beliau cepat sembuh..insyaAllah ramai yg mendoakan..

    ReplyDelete
  17. Semoga sis shuhada cpat sembuh.. Dgaan Allah..

    ReplyDelete
  18. Amin... Semoga beliau cepat sedar hendaknya

    ReplyDelete
  19. Yeke.. kenal pun kat blog juga.. sama2 kita doakan dia cpt sembuh.. amin..

    ReplyDelete
  20. zara xkenal sgt ngan arwah.. kenal pun dr entry2 rakan2 blogger yg pegi SBB tuu.. tp kehilangan arwah sgt tkesan di hati.. tkejut ngna pmergian secra tiba2.. Allahuakhbar.. ='( al-fatihah

    ReplyDelete
  21. Dah meninggal ke?...Kenapa sebenarnya dia cik nor eksiden ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak..bukan xcident tpi dia koma selepas pengsan akibat semput..huhu
      Al-fatihah utk beliau...

      Delete
  22. Innalillahi wainna ilaihi rajiun...Dari Allah kita datang, kepada Allah jua kita kembali. Semoga roh arwah Kak Syu ditempatkan di kalangan para syuhada'

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...