KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 5, 2014

Alhamdulillah...Akhirnya Followers Blog Cik Nor Mencecah 1K.....



Assalamulaikum..

Ceritanya banyak nak share kat sini tapi idea tarak marii.Nak buat macam mana.Tak tahu nak buat entry yang mana satu.Entry makanan ke, entry dapat hadiah ke ...last-last buat entry pasal followers blog lah senang.hehe

Alhamdulillah...setelah 4 tahun kot dalam dunia nie. Tolak 2 tahun xaktif sangat..hihi..Akhirnya blog cik nor mencapai 1k followers juga akhirnya.Bukan nak bangga cuma nak bagitahu jer.Lagi pun blog cik nor ni bukannya blog glemer.Just blog picisan yang orang melayu kata suam2 kuku jer. Alhamdulillah...sebab blog nie mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Followers yang ke 1000 tu ialah Anies @ http://aniesandyou.blogspot.com/.Sebenarnya cik nor dah lama follow dia tapi dia baru perasan kot.Kalau tak salah cik nor follow dia masa join segmen or giveaway kot.hehe.Blog anies tak banyak info pasal dia.Apa yang cik nor boleh katakan blog dia berwarna pink dan memang cerialah kalau masuk blog dia.Anies sorry sebab tak betul2 menjelajah lagi ke blog anies.Mana2 blogger yang nak berkenalan dengan anies nie bolehlah klik link yang cik nor bagi kat atas tu. Buat anies sila email nama dan alamat ke normi80my@yahoo.com. Ada  cenderahati untuk anies sebab jadi followers ke 1000 cik nor.

Oklah dah panjang sangat membebel.Stop kat sini dulu.Babai...

32 comments:

  1. alamak! ye ke? hehehehehe sowiiii...
    btw... hadiah kepsi 2 ketui x da ka? hahahahahaha


    TERIMA KASIH BYK2 YA ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..hehe
      Kepsi xblh pos nnt basi...kepsi tiruan blh tak?haha

      sama2..:)

      Delete
  2. Alhamdulillah, tahniah ye kak.... hehehe Keep Moving Forward

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih aina...InsyaAllah...:)

      Delete
  3. congrats cik nor...sy byk follow org tp mrka x nak follow back. Huwaaa!!!!!

    ReplyDelete
  4. tahniah dr akak...moga menjadi lebih semangat nak berblog ok...:)

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor.cik nor dah pemes skrg kalah artis

    ReplyDelete
  6. tahniah cik nor atas kejayaan.chewahh..

    ReplyDelete
  7. tahniah cik nor...moga lepas nie akan bertambah lagi..

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah cik nor
    Nanti cik akak klik iklan k hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah.semoga bertambah kenalan

    ReplyDelete
  10. Wah hebatnya... Tahniah cik nor... Bila agaknya blog zumal nak capai follower ribu-riban nie ;)

    ReplyDelete
  11. Fuyooo. . Alhamdulillah. . Tahniah !!!

    Zara dtg ziarah sni.. bri balik dr long holiday.. hehehe

    ReplyDelete
  12. walaweii!taniah cik nor ^_^
    miza ntah bila la...hehee

    ReplyDelete
  13. tahniah... dah cecah angka 1K.. tabik spring la cik nor..

    ReplyDelete
  14. samela..kite. blog yaya pon ala kadar je..entri tu jgn katela skrng lg mls nk update..huuuu

    ReplyDelete
  15. tahniah cik nor. bila rehan nak dapat 1000 follower ni hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...