Breaking News

Piala Thomas

 Assalamualaikum..

Nie lah ragam layan whatsapp sambil menonton live final Malaysia vs Jepun malam tadi.Yang nie cik nor terima masa Malaysia tengah berhempas pulas untuk menewaskan Jepun.
 Gambar nie pulak cik nor terima selepas keputusan Malaysia tewas di tangan Jepun.Macam ragam jugak rakyat Malaysia nie..hihi

Gambar nie pulak..cik nor terima pagi2 lagi.Masa terima tu masih mamai2 lagi Tak fikir apa gambar yang diorang share.Bila dah masuk pejabat then tgk balik gambar baru dapat tangkat maksudnya.Piala + Thomas and friends..haha = Piala Thomas..:)

Itu saja untuk hari nie..:)

41 comments:

  1. Mcm2 ragam yg mcuit hatii kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahaaa,!
    tak bleh bla sungguh yang piala tu :PPP

    ReplyDelete
  3. mcm2...yg penting semngat nak menang tu tetap ada....love malaya team..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..malaysia dah berjuang hingga ke titisan pluh terakhir..apa2 pn kita redha jer lah dgn keputusannnya...

      Delete
  4. Assalammualaikum...cik nor,

    sedih gak Malaysia tak menang piala thomas nie.. pape pun kita dan mencuba yang terbaik... kita hanya merancng dan berusaha...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumuslam..mselim..

      mmg pon..kita dah buat yg terbaik..xder rezeki untuk Malaysia...redha jer la...

      Delete
  5. wah cam giteww Ash pun ada piala thomas jugaklah...hew hew hew...

    ReplyDelete
  6. sipi je kan..walau beregu kita kalah, tapi kita kalah cara bermaruah..steady malaysia

    ReplyDelete
  7. Piala + Thomas tu memang kelakar... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..mana diaorang dpt idea tak thu lah..:)

      Delete
  8. Replies
    1. InsyaAllah..Malaysia berjaya..aamiin

      Delete
  9. Hehe semua tu boleh ubat duka kekalahan semalam...

    ReplyDelete
  10. Haha... kelakar... tapi apa2 pun, Malaysia dah berjuang habis habisan... KN tengok 2 game je. satu menang satu kalah. Pas tu takut nak tengok! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...btl tu..blh kna sakit jantung tgk final badminton nie...huhu

      Delete
  11. Syabas kepada pasukan Negara kerana kalah pun dengan persaingan yang sengit

    ReplyDelete
    Replies
    1. malaysia dah buat yang terbaik..chaiyokk malaysia...

      Delete
  12. Kelakar tengok gambar no 3 tu.. Ada je idea..
    Biarpun sedih dgn kekalahan semalam namun tetap seronok sebab pemain negara bagi tentengan senget.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ibu..mana diaorang dapat idea pon tak thu lah..:)

      Lawan hingga ke titisan peluh terakhir...

      Delete
  13. Macam2 hal kan bila ada jer sesuatu benda berlaku ..
    Rakyat malaysia ni mmg kreatif kan ..

    ReplyDelete
  14. habis frust menonggeng malam tadi..

    ReplyDelete
  15. Sedih Malaysia tak menang... apapun tetap berbangga dgn team kita... :)

    ReplyDelete
  16. hahaha rakyat malaysia ni mmg sangat2 kreatif... kelakar! Xde rezeki kita... InsyaAllah next time...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..hihik
      redha je lah kak...

      Delete
  17. Sama jugak kat WA okje ni.....

    ReplyDelete
  18. Org malaysia mmg kreatif edit gambr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah maria..mana diaorang dapat idea xthu lah..:)

      Delete
  19. Rajin ciknor update psal games.. :)

    ReplyDelete