KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, May 19, 2014

Cenderahati Dari Blogger Zara Nurhaidah


Assalamualaikum..
Hari nie cik nor dok membalas komen kat entry yang bersepah tu.Penat kemain..(macam komen ribu ribanlah pulak cik nor..cess..komen 10-20 jer sebenarnya..haha) Tak habis-habis lagi sebenarnya balas komen tu.Continue esoklah pulak(nampak benar pemalasnya cik nor).haha.Sementara ada kesemnpatan nie cik nor updates bloglah sekejap.

Cenderahati kat dalam gambar tu sebenarnya dah 2 minggu sampai tapi banyak halangan nak buat entry, terpaksalah cik nor tunda hingga ke hari nie.Alhamdulillah...tercipta jugalah entry untuk Zara Nurhaidah a.k.a http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/.Thanks a lot to zara coz memilih cik nor untuk menerima cenderahati istimewa dari beliau.Cik nor antara 100 peserta yang bertuah dalam Giveaway INI. mesti korang pon join jugak kan?hehe

Walaupun cik nor tak menang tapi cik nor bersyukur sebab zara menghargai penyertaan cik nor dalam giveaway tersebut.Sekali lagi terima kasih buat zara.Kepada yang masih tidak mengenali Zara Nurhaidah bolehlah klik link yang cik nor bagi di atas untuk berkenalan dengan beliau.Mana tahu kot lepas nie jadi BFF..InsyaAllah

Oklah..dah panjang sangat merapu.Stop kat sini dulu yer..:)

26 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih atie...alhamdulillah..:)

      Delete
  2. dapat juga akhirnya...sama la kite.

    ReplyDelete
  3. tahniah cik nor....saya pun dapat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..tahniah jgk utk akak..:)

      Delete
  4. Best jugak tu dapat cenderahati ...dpd tak dapat mcm okje ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..insyaAllah..adalah rzeki akak nnt..:)

      Delete
  5. nahhh, tu diaaa..
    ada lagi hadiah dari blogger lain :D
    best nya cik nor dah bnyak harta karun nyee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki berblogging..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...