KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 9, 2014

Wordless Wednesday#47

Assalamualaikum

Candle light dinner lah kunun padahal blackout.Malam semalam punya cerita..Sila abaikan tin biskut yang berhabuk itu..haha

52 comments:

  1. Hehehe.. nasib baik ada standby lilin yer akak.. kalau tak bergelap ler jawabnya.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal farah..lampu phone lah jadi mangsa..hihik

      Delete
  2. kak, knpe x cakap, tip nak save letrik kat rumah..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi perli lah tu..haha..tuan rmah xbayar bil gamaknya..haha

      Delete
  3. Hahahah candle light dinner...soo romantic. .hihihihi

    ReplyDelete
  4. wah candle light dinner ni cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. candle light dinner mcm nie berpeluh jgk..haha

      Delete
  5. haha.. sesekali xpe candle light diner ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nasib skali sekali..kalau selalu..mau mandi sauna cik nor..:)

      Delete
  6. skali skala candle light dinner..ok la tu..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..oklah sgt kak..panas meruap kak..:)

      Delete
  7. teringat masa kecik2 dulu kalau blackout pun pasang lilin mcm ni..lepas tu bila bosan, main2 dengan lilin tu smpai mak marah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..smalah kita..past tu main bayang2..kna marah kat mak..:)

      Delete
  8. Alahai.. Teringat plak kngn di kg.. Cmni la gayanya.. Romantik tu..

    ReplyDelete
  9. Hihi cik akak memang masuk lilin tu dalam tin

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..knapa mcm tu cik akak?tin yg cik nor guna tu rasanya mcm ada biskut lagi..hihik

      Delete
  10. ahahah..candle light dinner la sangat..romantik juga tu kalau ada lilin..hihi..

    ReplyDelete
  11. candle light dinner..pewit
    main bayang2 guna jari pun bez
    menabung Nuffnang sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..smua blh akak tp panas la kak..:)
      thanks kak..:)

      Delete
  12. salam cik nor..
    alahai npe bleh blckout plak...huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam cik yaya

      xthu lah ..tetiba jer bekalan elektrik trputus..huhu

      Delete
  13. Assalammualaikum..cik nor,

    ingatkan aper tadi.. ingatkan cik nor candle night..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      blackout lah mselim...xder maknanya nak candle light ...haha

      Delete
  14. ahaha...ala..ala.romantik ye Cik Nor... :)

    ReplyDelete
  15. Hehe lama dah rasanya tak blackout. Dulu time kecik kecik selalu lah jugak rasanya blackout nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?baguslah tu..cik nor sllalu jer kena..huhu

      Delete
  16. hihihihi..romantik tu..dah lama x hadap situasi mcm ni..hihihhi

    ReplyDelete
  17. masa kecil2 dulu part yg paling best adalah bila lampu dah nyala..

    happy birthday 2 u..
    puh..puh...
    tepuk tangan, perasan sambut besday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalh kita..suka main tiup2 lilin..ala2 sambut bestday..haha

      Delete
  18. hehe..ok lah tu. nak tunggu candlelight sendiri buat xtau bila.
    ha ni natural punya candle light dinner. hehe

    ReplyDelete
  19. wah...unplanned romantik dinner...tu yang bertambah romantik tu..hehehe..menabung libresse sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi lan..siap bertambah romantik lagi..mmg tak menahan tu..haha
      terima kasih..:)

      Delete
  20. wawaaa...
    romantika di situu..hihii

    ReplyDelete
  21. bila blackout macam ni jugak deno... tin biskut jadi mangsa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tempat lain lilin ssh nak lekat..:)

      Delete
  22. Adoiiiii...panas le sepanjang malam yek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib kejap jer kak..kalau tak tdo atas lantailah gamaknya mlm tu..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...