KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 17, 2014

Spontan Khamis


sumber : sharing from whatsapp

Assalamualaikum

Hari ni macam blur jer nak updates apa.Cari punya cari..godek punya godek tak jumpa jugak.Haishh..pening dok fikir nak share apa ngan korang nie.Last jumpa la kata2 kat atas tu yang member sharing melalui whatsapp.

Korang layan dan fikir2 kan lah kata2 kat atas tu.Moga menjadi panduan dalam hidup kita seharian...InsyaAllah

Ok.Short entry.babai


36 comments:

  1. setiap apa yang kita lafazkan, taip atau tuturkan akan dihitung...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih lieya...selamat ptg lieya..:)

      Delete
  3. kata2 juga adalah doa..hati2 bila berkata2..

    ReplyDelete
  4. klu takde apa sangat nak kata, baik kita diam saja...kan cik nor..hehe

    ReplyDelete
  5. Kata lah baik2 supaya kita tak kata ygburuk..

    ReplyDelete
  6. biasalah cik Nor..kekadang kalau banyak benda update betul2 banyak,..bila time xde nak cari satu pun susah..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,setuju tu lan..kalau dah kering mcm tu lah jadinya..:)

      Delete
  7. sokong sgt cik nor
    jagalah tutur kata kita

    ReplyDelete
  8. insyallah,
    kalau jaga pertuturan pun semua orang suka..
    kan cik nor ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...