KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 30, 2014

Wordless Wednesday - Pageviews



Assalamualaikum..


Hari nie mood sudah ke laut lagi.Nak buat macam mana esok kan cuti.Fikiran asyik fikir nak balik kampung jer.haha.sengat tol kan cik nor nie.Orang berlumba-lumba nak naik rank blog cik nor asyik ke laut jer mood menulis nya.Huhu..Bila lah mood dia tak ke laut..kita tunggu dan lihat jer la..:)

Lama tol tak share pageview kat blog nie.Alhamdulillah..dah mencapai 124k.Sungguh tak sangka blog picisan cik nor nie ramai jgk orang singgah.Tapi cik nor percaya blog korang lagi ramai pengunjung yang singgah.Blog korang lagi best n mantoip dari blog cik nor.Blog cik nor nie merapu jer lebih.Isi nya habukk pon tarakkk..haha

Oklah stop sini dulu.Kalau sudi share lah berapa pageview korang..:)

20 comments:

  1. Wow dh banyak tue cik nor.. keep it up k.. *farah singgah menabung sekali.. =D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. ?tahniah cik nor...

    ReplyDelete

  3. terase smngat nak dpt pageview byk2 :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah Cik Nor, erm, segan nak kongsi sebenarnya... tapi biasa2 jer...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah farah...mesti pageview lagi tinggi kan..hehe

      Delete
  5. hehehe....bagus..bagus..keep it up cik Nor! :)

    ReplyDelete
  6. wahh tinggi benar pageview kak normi. tahniah!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. adalah skit2...thanks yer sudi singgah..:)

      Delete
  8. Assalammualaikum...cik nor,

    mselim3 punya Pageview .. 947,871... ada yg lain lagi byk kan... angka xder pape yg kita berbaik2 sesama blogger kan...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      banyak tu mselim...tahniah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...