KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 7, 2014

Shampoo Safi Shayla -Produk Review


Assalamualaikum

Semalam cik nor just join GA jer.Tak idea nak share apa ngan korang.So untuk tidak menghampakan korang yang singgah blog cik nor, cik nor joinlah GA untuk korang komen.Harap maaf la yer..:)

Nie bukan review sangat tapi pengalaman menggunakan shampoo tersebut. Sebenarnya macm nie ceritanya. Minggu lepas g la shopping barang dapur kat Pasaraya Econjaya, Machang.Then my sister tercari2lah shampoo baru, katanya nak cuba.So, cik nor cadangkan shampoo safi shayla nie.Suruh dia hidu bau botol yang warna merah tu.Bagi cik nor bau dia nice sangat. Oleh kerana dia dah terpengaruh dengan cik nor maka dia beli lah shampoo safi shayla yang berwarna merah tu.Nampak kan permainan cik nor..haha

First person yang cuba shampoo tu my anak buat.Haishh..tergoda bau dia yang wangi tu..Cik nor pulak yang cuba.Memang berkesanlah.Dengan bau dia yang harum, buih yang banyak dan serasi dengan kepala cik nor.Apa yang bestnya lepas mandi rambut berbau sangat wangi dan mudah di urus.Sesuai dengan peranan dia licin terurus.:) bagi yang mencari shampoo yang sesuai untuk yang bertudung boleh cuba shampoo nie. Shampoo nie ada 4 jenis. Yang botol warna merah untuk licin terurus, warna hijau segar bermaya, oren untuk kawalan rambut gugur dan biru anti kelumumur.Pilih saja mana yang berkenan.Untuk keterangan lanjut boleh klik SAFI .Cik nor 5 star untuk shampoo nie..:) 

Sebenarnya cik nor terkilan sebab baru jer beli shampoo safi yang lama botol besar lagi.Kena tunggu habis yang tu baru boleh beli shampoo safi shayla nie..huhu

Oklah..dah panjang review entah ntah apa2 tu..stop kat sini dulu..babai..:)

42 comments:

  1. Safi nie berkembang dengan pelbagai produk kan... Amat bagus, dapat beri pilihan kepada pengguna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu...sesuai untuk semua pengguna..:)

      Delete
  2. mmg wangi haruman syampu ne kn kak... suka sgt hidu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu..akak pon suka bau dia..tahan lama..:)

      Delete
  3. wahhh yeke 5 star tu... good review

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..knapa xcaya ker?haha..Thanks acik..:)

      Delete
  4. Cik akak memang dah sebati dengan produk safi tu haha

    ReplyDelete
  5. di tempat saya belum ada yang jual shampo ini, tapi sepertinya bagus ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat tempat saya dah ada..InsyaAllah skit masa lagi ada lah tu..:)

      Delete
  6. setakat ni tak pernah jmp syampu tu lagi..tapi safi mmg selamat dan best..huu

    ReplyDelete
  7. dah berkurun tak tukar brand syampu. hehe. sebab yg sy guna skrg ni takde masalah pun jadi malas lah nak gatal2 kepala pi tukar. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak der masalah..xpayah tukarlah aisya..jimat kos..hihik..cik nor nak tkar sbb dia under jenama safi jgk..:)

      Delete
  8. dah ada jual kat kelantan dah? Saya cari kat mydin USJ pun takde lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..dah ada..lambat skit kot sampai sana..sabar yer ainim..:)

      Delete
  9. tak pernah cuba lagi, sha guna dove :)
    tp berminat ng yg biru..
    anti kelimumur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor berani guna sbb dia bawah jenama safi jgk...:)
      habiskan dulu dove tu..baru cuba yang safi yang baru nie..:)

      Delete
  10. ini produk safi yang terbaru ya cik nor? nak kena cuba juga la lepas ni.. klik-kik tabung cik nor, herbalessence dan libresse.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..cubalah aiza..mana thu serasi ngn aiza..:)

      thanks aiza..:)

      Delete
    2. Assalamualaikum kak aiza .. cuba jangan tak cuba . ain dah cuba :)

      Delete
  11. Macam best jer Cik Nor... idah nak try gak laa... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kak..try lah kalau nak thu keberkesanan nyer..:)

      Delete
  12. Macam best jer cik nor.. nanti nak try jugak la.. =D

    ReplyDelete
  13. cik nor!
    kita sama!
    heheee..miza pun pakai kale merah tu..
    best3!!!!
    hihihiiii

    ReplyDelete
  14. makin banyak produk safi... Fiza pun nk try la jugak lepas syampu Fiza abis nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu fiza..cubalah..mana thu serasi..:)

      Delete
  15. salam cik nor..
    wahh bgus la cik nor buat review utk prodk safi shayla ni...
    sbb yaya bru pkir2 nak beli..nak try ok ke x...cik nor bg smpi 5star ye..kene try jugak yaya ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..cik yaya
      terima kasih..jangan lupa cuba..:)

      Delete
  16. Ingt nk cuba juga... Tapi tak terbeli plak sbb syampu lama dok ada lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu yg lama habis dulu baru blh cuba yang nie..:)

      Delete
  17. Ida tak pernah guna produk Safi ni... boleh gak cuba yer

    ReplyDelete
  18. tak guna safi.kalau bau harum mmg syok la kan.hihi

    ReplyDelete
  19. Anak pun sebok nak beli syampoo ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...