KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 6, 2014

Momoy 2nd Anniversary Blog Giveaway

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2014/04/sesiapa-nak-handbag-poplook-free-murah.html

2 perkara yang saya suka blog ni :
1. Cik blog nie suka review produk kecantikan.I like bab2 kecantikan nie..:)
2. Cik blog nie peramah.Walaupon cik nor tak singgah blog dia, dia tetap singgah jgk blog cik nor..:)

2 perkara yang saya tak suka blog ni :
1. cik  blog nie jarang2 updates blog.
2. Macam biskut chipsmore..sekejap ada sekejap tak der..:)

Tag :
1. Aiza
2. Azman

Kepada yang tidak di tag dan nak join boleh lah klik tajuk di bawah banner untu lihat syarat2 dan hadiah2 yang ditawarkan.Good luck all..:)

20 comments:

  1. Good Luck and all the best yaa.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. terima kasih tag.. nanti man join jugak

    ReplyDelete
  3. terima kasih tag aiza.. semoga berjaya cik nor.. :D

    menabung libresse dan herbalessence.. shoutbox cik nor offline..

    ReplyDelete
  4. apa yg cik nor xska samala cam yaya pon..hehe ;p

    ReplyDelete
  5. thx u dear normi sudi join GA ni
    momoy mmg x buat iklan cuma harap sayang2 semua sudi join GA kecil ini =)
    sekali lagi terima kasih dan gud luck tau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...