KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, April 26, 2014

Jogging Punya Pasal...


Assalamualaikum.

Hari macam ada semangat sikit nak menulis.Biar pun cik nor menulis entry ini pada hari khamis dan autopublish pada hari sabtu.Sabar jer lah yer kekawan semua.Time2 hari minggu lah dia nak mengarang entry merapu dia..:)

Apasal cik nor tunjukan kaki cik nor yang xsemenggah tu? Korang ingat tak entry INI ? Alayang cik nor citer kasut makan kaki cik nor tu.Korang g lah kat link yang cik nor bagi tu.hihi.Mula2 tu ingat melecet kat hujung kuku tu jer tapi bila melecet tu dah kering sepenuhnya cik nor rasa something kat kuku yang berwarna hitam tu.Dalam hati2 cakap xder apa2 lah cuma kulit yang yang melecet tu nak tercabut kot.

Bila kuku yang berwarna hitam tu macam terseret sikit kat lantai ada rasa ngilu sikit.It's something.Cik nor macam tak puas hati menggodeklah kuku yang berwarna hitam tu.What??Kuku tu dah rosak..certain tempat dah terkopak.Patutlah cik nor rasa macam ada benda yang tercabut.Nak buat macam mana kuku tu dah rosak so, kena berhati2lah ketika berjalan takut kuku tu tersangkut kat apa2.Sakit oo..Tunggu biar dia tercabut sendiri.Ini kes kedua kuku kaki cik nor rosak.Sebelum nie ibu jari kaki ditimpa buah kelapa.Sakit usah ditanya la.huhu

Saper ada pengalaman macam cik nor jom sharing kat sini.Sharing is caring..:)

Ok.Cukup untuk hari nie.See u again..:)




28 comments:

  1. Biar dia tercabut sendiri CikNor....Kak Mia pernah juga alami kuku tercabut ni tapi sekali jak masa daki gunung kinabalu tu...reput fros gitu...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..mak cakap mcm tu jgk..biar dia tercabut sendiri..huhu..thanks kak mia bagi tips..:)

      Delete
  2. Zumal pun pernah jadi gak... Masa jatuh basikal dulu. Zumal biar je walaupun sangat sakit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ke zumal..klau kita buang sendiri rasa mcm lagi skit jer..:)

      Delete
  3. ngilu je baca.. hehehe
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. huhu..cik nor slalu berhati2 takut tersangkut..:)

      Delete
  5. kuku tercabut sendiri tak pernah plak jadi. tapi kalau pergi klinik cabut kuku tu pernah la. kuku ibu jari kaki pulak tu. memang seksa jugak lah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..tahu xper aisya..kna selalu berhati2..:)

      Delete
  6. Huishh... Kasut suda mkn kaki... Cik nor x mkn kasut tu dlu... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal maria..cik nor xsempat makn dia..dia mkn kaki cik nor dlu..haha

      Delete
  7. nanti mst kuku tu tercabut cik nor..

    ReplyDelete
  8. prnh juga terkena tp ms tu kecik lg sbb tersepak batu..huhu
    menabung sini

    ReplyDelete
  9. Macam pedih je tengok lukanya. Dulu saya pernah jugak terkena macam tu sebab dulu pakai kasut malas nak pakai stokin. Last-last melecet jari-jari kaki. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pon..hehe..la ni lagi bagus..so, bila dah kna..berhati2 lah selalu yer..:)

      Delete
  10. lain kali sebelom pakai kasut tu ggit dulu baru dia xmakan kaki cik nor :)

    ReplyDelete
  11. Tak de pengalamanlah cik Nor....tapi kuku kalau tercabut mmg berdenyut denyut le

    ReplyDelete
  12. sakit tu...ngilu...semuga cepat sihat

    ReplyDelete
  13. Tak pernah jadi lagi mcm tue cik nor.. mesti sakit kan. Lepas nie hati2 k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..sakit jgk la farah..huhu..ok farah..:)

      Delete
  14. jmpa la doc ciknor nnt tau lah ubat ape nk kasi hehee :)
    biasanya ubat sapu la kot ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...