KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, April 29, 2014

Dapat Hadiah Lagi...........


Assalamualaikum..

Entah kenapalah sejak 2 3 hari mood nak menulis kat blog macam ke laut jer.Dok buka tutup tapi tak tahu nak tulis apa.Last2 join GA or Segmen.mest korang boring kan datang blog cik nor tak der entry baru.Harap maaf yer semua...huhu

Hadiah nie sebenar cik nor dapat hari khamis minggu lepas lagi Tapi cik blog mood ke laut, maka hari nie baru rasmi nak updates kat blog.Buat pemberi hadiah cik nor mintak maaf banyak2 coz lambat buat entry yer.Siapa yang bagi hadiah nie??? Jeng..jeng..jeng..Tak lain tak bukan Farah a.k.a Mrs.Secretary.Alah tak kan korang tak kenal kot.Blogger comel lote dari Penang tu. Cik nor dapat hadiah nie sebab jadi pengomen tegar kat blog dia.

Nak tahu kenapa cik nor suka sangat singgah kat blog dia.Cik nor dah berkenan kat anak dia si Emir tu.Bukan berkenan nak buat pakwe..tapi suka tengok gelagat dia..hihik.Cik nor dapat FM dari Bali dan Pensil dari Penang.Weehuuu...suka sangat.Thanks a lot Farah.Lain kali nak lagi..hihik

Kepada blogger yang nak belum kenal Farah nie bolehlah klik dekat link yang cik nor bagi kat atas tu.Tak rugi tau kenal Farah nie..peramah & murah mesra orangnya.Xcaya try korang singgah blog dia..:)

Oklah.Stop dulu.babai..:)

32 comments:

  1. ok je... join GA ni pun kira entri baru jugak kan.... cik nor... tahniah le dapat hadiah...

    ReplyDelete
  2. Hehe..meme tggu n3 Cik Nor ni...tahniah Cik NOr..dapat hadiah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori kak..mood ke laut..terima kasih..:)

      Delete
  3. comel2 semua hadiah tu cik nor..tahniah

    ReplyDelete
  4. wuyooooo meriah sungguh Nor dengan hadiah kan?

    ReplyDelete
  5. Alhandulillah dh selamat sampai yer cik nor.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih farah..:)

      Delete
  6. Alhamdulillah..Cik NOR memang rajin BW...BERBALOI

    ReplyDelete
  7. tahniah...sy je blom dpt hadiah..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..InsyaAllah..adalah tu rezekinya nnt..:)

      Delete
  8. wahh...tahniah2 cik nor...insyallah boleh terjah blog mereka nanti..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. untung la cik nor..hehee
    bekenan kat anak dia..acecee..hehe
    tgok dh anak dia,cute overload la aihh..
    hehee

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.. cik nor,

    tahniah yer dapat hadiah lagi daripada rakan blogger.. bagus nyer... Terbaik lah.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim..

      alhamdulillah..terima kasih..:)

      Delete
  11. Alhamdulillah... Tahniah cik.nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih maria..:)

      Delete
  12. Tahniah tahniah cik nor
    makin murah rezeki nih
    boleh2 la share dengan kami semua =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih momoy..:)
      InsyaAllah..aamiin

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...