Breaking News

Busy Time

Ihsan Pakcik google

Assalamualaikum.

Mesti korang tertanya2 mana perginya cik nor yang comel lote nie(Sila muntah pelangi berjemaah..haha).Updates blog pon idok bw blog orang pon idok.Merajuk ke apa dia? Sakit ke dia:?Or tak der idea ke dia?Mesti banyak persoalan timbul kan? Berangan jer lebih..haha..Orang tak peduli pon blog picisan cik nor.Ada entry baru orang baca.Kalau tak rasanya lagi bagus..:)

Sebenarnya cik nor dilanda kesibukan sejak 2 3 hari nie.Al-maklumlah bos sentiasa ada kat pejabat.Banyak lah kerja dia bagi.Tak boleh nak mengelak dah sebab cik nor sorang bahagian admin.huhu.Yang lain2 tu bahagian teknikal.Nie pon cik nor curi masa jap updates keadaan terkini cik nor semoga tak tertanya-tanya lagi mana hilangnya cik nor(perasan lagi..:).Bos cik nor g mana?Macam dia g makan..tapi tak thulah kot dia g jumpa kawan2 dia.Mintak2lah dia g lama..hihik .Boleh cik nor bw kat blog korang..hehe.

Oklah cik nor stop sampai sini dulu.Tak boleh panjang2 nanti terkantoi dengan bos pulak..hehe.See u next entry..babai..miss u all..:)

58 comments:

  1. nie kira kes curi2 berblog la..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..fizi jgn report kat bos cik nor tau..haha

      Delete
    2. xder helmi..pejabat kecik jer..:)

      Delete
  2. patutla....rindu kat Cik Nor..heeee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..alahai bangga jap ada org rindu cik nor..:)

      Delete
  3. dah agak dah cik nor senyap mesti busy...

    ReplyDelete
  4. Kisahnya... Selamat menjalankan tugasan 2 in I
    Keje sambil BW hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    ReplyDelete
  6. Buat kerja yang terbaik ya, Cik NOr.

    ReplyDelete
  7. Moga dipermudahkan urusan cik nor...

    ReplyDelete
  8. Samalah kita, sibuk memanjang.
    Apa-apapun selamat menjalankan tugas.
    Moga menjadi pekerja yang berdedikasi.

    ReplyDelete
  9. sibuk sangat nampak nye cik nor..
    hehee..terbaik la moga2 boss keluar lama..
    hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..nasib bos kluar klu tak..tak dapatlah nak bw..:)

      Delete
  10. Asssalammualaikum...cik nor,

    wahhh.. cik nor dah sibuk. xper dulukan mana yg penting kalau free rakan blogger semua terjah sini k

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      ok mselim..terima kasih..:)

      Delete
  11. sibuk bebenor ye Cik Nor...patut tak bertandang....hehe

    ReplyDelete
  12. muntah pelangi bjemaah ?? hahahaha

    ReplyDelete
  13. tak pe cik nor..settlekan apa yg ptt dulu k.. nnti jangan lupa singgah kat umh ceq na..=D

    ReplyDelete
  14. wahh busy nya...

    pssttt datang dari segmen mak dara...

    ReplyDelete
  15. Relax cik Nor...Keep Calm and Settle Satu Satu..hehehe..few month back pun sy melalui apa yang cik Nor lalaui gak..hehe..menabung downing sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh rilex n cool...hihik...yang pnting sabar..:)

      terima kasih lan..:)

      Delete
  16. Tercari cari jugak cik Nor sebenarnya ......tapi tulah cik Nor...tak cukup masa rasanya....BW pun tak habis lagi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..skali lagi terasa bangga bla org cr cik nor..:)

      selamat bw kak..:)

      Delete
  17. dahulukan kerja..saya pon x sempat BW..mana y sempat jela..huhu

    ReplyDelete
  18. hehe.. Fiza pun bos takde jugak nie.. time nie la nk wat part time.. hehe....

    ReplyDelete
  19. haha. sabor j la
    slmt mmbizikn diri

    ReplyDelete
  20. Hehehe... ermm sama la kiter... kejap timbul.. kejap tenggelam... orang bekerja macam tu la... keluarga dan kerja perlu diutamakan... kan.. kan.. kan..

    ReplyDelete
  21. bila dah busy memang tak menyempat nak jengah blog kan..xpe kak..lepas ni sambung balik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu fizah..InsyaAllah..thanks sudi singgah blog cik nor..:)

      Delete
  22. waaaa... lame tak singgah sini,blog dah lawa... dah pandai decorate sendiri... bagus2... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thanks sbb sudi singgah..bkn decorate sendiri tapi org lain yag decorate kan..hehe

      Delete