KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, March 19, 2014

Wordless Wednesday#44


Assalamualaikum

Tengoklah betapa pemalasnya cik nor nak buat review.Dah adapat duit buat tak tahu jer.Harap 8share tak ambik hati dengan kemalasan cik nor nie.hehe

58 comments:

  1. ahakkk....untung le dah dapat .. pelan2 datang le rajin tu nanti....

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..cik nor,

    rerajin lah tu nanti... kekadang mood kekadang turun sikit.. lepas nie kena up kan balik..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      InsyaAllah...btl tu mselim..:)

      Delete
  3. alhamdulillah..rezeki lagi..dah dpt duit tu kenalah rajin2 Cik Nor..tiup angin M tu jauh2..hihi

    ReplyDelete
  4. mesti banyakkan cik nor..sy dah lama tak buat 8share tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. skit jer lah kak..tu yg segan nak tunjuk amaun dia..huhu
      Kalau rajin buat la..blh tambah side income..:)

      Delete
  5. rezeki rezeki..alhamdulillah. sebaik ww. tepek gambau je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...kalau tepek duit mau..gelak guling2 tgk amount yg tak seberapa tu..hihik

      Delete
    2. ce tepek. haha..lama tak gelak guling2 ni. ;p kita ni da lama folo memfolo. baru skrg nk blogging balik. :D

      Delete
    3. haha..seganlah plk nak tepek..jgn gelak depan org ramai nnt dia cakap awak tak btl lak..haha..tu lah pasal..mana nghilang yer..:)

      Delete
  6. rezeki jgn di tolak cik Nor...hihi...bole buat belanja...

    ReplyDelete
  7. samelah kita..malas giler share 8 share...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..tak share duit tak masyukk lak..hehe

      Delete
  8. salam singgah. ni yang jeles ni. hehehehe. tapi jeles positif takpa. kan? :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah...jeles tak per..tp umi kna buat yg terbaik lagi yer..:)

      Delete
  9. Peeewiiittt...cik nor kayoooo...tahniah ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kayolah sgt...haha..terima kasih..:)

      Delete
  10. Salam Cik Nor, Zumal singgah balas kat sini... Wah best la, 8 share zumal sikit jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..terima kasih yer zumal..:)
      xper..skit2 lama2 jadi bukit..:)

      Delete
  11. Sebelum melepas, rajin-rajinkan diri ya. Tak gitu?

    ReplyDelete
  12. best la dpt duit. abe kie x dptsesen pun dari blog. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aalhamdulillah...InsyaAllah..adalah tu rezeki a.kie tu nnt..:)

      Delete
  13. aku daftar je, lepas tu buat bodoh gak/...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki cik nor.. hah jgn delay2 lagi yer cik nor.. cepat2 buat review tue..hehehe

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillahh... rezeki... semuga dimurahkan lagi kay... :D

    ReplyDelete
  16. Jaa pon dah setahun lebih x pedulikan 8share tu... huhu...

    ReplyDelete
  17. Blurlah okje pasal benda ni Cik Nor
    ...

    ReplyDelete
  18. tahniah.. saya pun baru je request cash out 8share..
    menabung digi dan inti sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..tahniah jgk buat pha is..:)
      tereima kasih..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...