KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 6, 2014

Voucher Zalora...



Assalamualaikum

Hari nie macam blur2 sikit nak updates apa.Belek2 gambar tak der pulak.Aishh..buntu jap.Klikk..teringat voucher zalora.Terus snap dan transfer masuk dalam pc.Idea dah mari..yehuuu..:) Meroyan gamaknya ko nie cik nor..hahaa

Sebenarnya cik nor nak bagi free voucher tu kat korang.banyak gak tu...RM25.00.Yang 10% tu xpayahlah sikit sangat diskaun dia.Voucher tu cik nor dapat masa beli sandal untuk mak cik nor.Entry dia kat SINI.untuk yang tak baca lagi lah entry tu.hehe

Voucher ni ada syarat dia pulak.Kena buat pembelian RM99.00 ke atas baru boleh guna voucher nie.Cik nor pulak malas nak buat pembelian buat masa sekarang nie.Bugdet low la..hihik.Kepada sesiapa yang agak2 nak shopping kat zalora boleh lah buat permintaan kod dia di normi80my@yahoo.com secepat yang mungkin.Voucher nie expired 15 April 2014.

Oklah itu saja untuk hari nie..babai..:)

46 comments:

  1. dapat jugak,tapi tak taulah nak beli ape..

    ReplyDelete
  2. salam ; ...sy baru je lps shopping online @zalora.., dah gunakan vaucer rm50..kalau tau td nak juga tambah2 beli yg mahal sikit..anway tq lain kali kalau ada rezeki sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..alahai ye ker?ciannya..dah lama cik nor simpan voucher nie tapi lupa nak publish..huhu..xper klu ada rezeki..InsyaAllah...blh lagi past nie..:)

      Delete
  3. Hihi tapi best lah belanja kat zalora nie.

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah shopping online..hihi..tp selalu gak tengok2..belum terbuka hati lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..jgn tergoda kak..nnt ketagih..:)

      Delete
  5. setakat ni tak pernah lagi beli kat zalora ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. Ni mmg slalu buy item kat zalora ye.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde lah selalu..tapi ada gak lah skali skala..:)

      Delete
  7. saya pun ade voucher yang sama tapi masih belum pernah pakai...yang for friend tu rasanya valid utk org yang tak penah shopping kat zalora rasanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?yg for friend tu kita blh guna lah lan tapi kna buat pembelian RM99 ke atas..:)

      Delete
  8. wahhh bestnya mesti rajin beli kat zalora nie

    ReplyDelete
  9. Tak pernah soping kat zalora....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus lah kak..jgn terpengaruh..hihik..:)

      Delete
  10. Wife baru mencuba guna zalora dgn voucher yg Sop dapat :)
    barang blom dapat... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..ye ker?sabar menanti yer a.sop..:)

      Delete
  11. tak pernah shoping kat zalora..ok ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..bagus lah tu..setakat nie alhamdulillah..ok..:)

      Delete
  12. Pernah juga dapat cik nor... tapi tak guna pun.. skrg dah expired....hihi

    ReplyDelete
  13. Wah.. Bestnya.. Xpnh dpt lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..adalah tu rzeki maria nnt..:)

      Delete
  14. Tak pernah shoping kat zalora lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu ida..jgn terpengaruh..nnt duit habis..:)

      Delete
  15. Replies
    1. bgus tu aiza..jgn terpengaruh...hihik

      Delete
  16. wah baiknya hati cik nor.. semoga bertambah murah rezeki cik nor lagi lepas nie.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor tak guna lagi pon farah..tu yg offer kpda saper yg nak shopping kat zalora...insyaAllah..aamiin

      Delete
  17. baik hati cik nor.. Fiza pun pernah beli sekali je kat Zalora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak guna rugi gak fiza..baik bagi kat orang yang nak shopping kat zalora..tak terasa sgt kerugian itu..hehe

      Delete
  18. bertambah murahlah rezeki cik Nor hendaknya

    ReplyDelete
  19. Akan pun dpt jugak voucher zalora...belum redeem lagi...hari tu redeem rm50...lps tu dpt lagi voucher mcm sama jer kena blanja rm 100 gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?samalah kita kak...xthu nak bli apa..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...