Breaking News

Segmen "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking"


Assalamualaikum..

Salam perkenalan buat semua blogger baru.Yang masih tak mengenali blog cik nor nie selamat berkenalan.Blog cik nor nie tentang apa?Blog cik nor nie blog personal.Semua cerita dalam blog nie berkaitan dengan kehidupan cik nor dan keluarga tercinta jer.Kadang2 tu ada join segmen or giveaway, review blog, produk, cerita kat wayang dan macam2 lagi lah.Kalau nak tahu dengan lebih lanjut jangan lupa terjah blog cik nor yer.Harap maklumlah kalau masa korang terjah tu penulisan kat blog cik nor macam SS skit (syok sendiri..haha).Tapi yang pasti kalau korah follow blog cik nor..cik nor pasti follow blog korang balik kalau korang tingglkan link yang betul la..Itu saja pasal blog cik nor...:)

ps: nak join klik banner kat atas..:)

36 comments:

  1. Terima kasihhhhh kerana sudiii join segmen Mak dara ni.. semoga hubungan ukhwah kepada semua yang menyertai in dapat dieratkan insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  2. salam~ zam singgah sini melawat kawasan.. have a nice day ahead ya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..terima kasih zam...have a nice day too..:)

      Delete
  3. Selamat bersegmen Cik Nor.
    Insh'Allah kalau ada masa nanti Tiey join ye :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Cik Nor... ;)

    ReplyDelete
  5. Good luck and all the best yer...menabung Inti sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    selamat bersegmen k.. moga berjaya k.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..:)

      Delete
  7. Sapalah tak kenal cik Nor...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg org tak knal cik nor pon kak..:)

      Delete
  8. All the best dan selamat bsegmen !^ ^

    ReplyDelete
  9. nak join jgak la.slalu terlepas je nak join segmen atau ga mak dara
    selamat bersegmen cik nor

    ReplyDelete