KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 11, 2014

Menang Lucky Draw..:)

Gambar Ihsan Pakcik Google


Assalamualaikum.

Semakin hari semakin tak der mood nak updates blog.Tak tahu lah kenapa.May b  sebab sumber ilham belum muncul lagi.Bila lah gamaknya dia nak hubungi cik nor..ahaks.Merapu jer ko nie cik nor.Cakaplah ko malas..kan senang cerita..haha

Oklah straight to the picture..2 minggu lepas ko cik nor dapat keputusan yang cik nor menang lucky draw yang di anjurkan oleh blogger Shida.Alah tak kan korang tak kenal dia.Blogger femes tu.Kalau korang tak kenal cik nor memang betul lah..haha.Blogger suam2 kuku yang merapu lebih.Dia buat lucky draw kat fb dia.So, cik nor cuba lah nasib...alhamdulillah nasib menyebelahi cik nor.Then cik nor menang bedak tanaka macam gambar kat atas tu...alhamdulillah.

Dapat bedak memang best tapi yang tak syoknya tak tahu cara nak guna.haha.Semua tulisan bahasa mynmar.mana nak faham weh..dah macam tulisan india pon ada gak.hihik..Last2 skali cik nor buat bedak sejuk jer.Lagi pon bau dia kurang menyenangkan sikit.Kalau buat bedak sejuk bau dia tak kuat sangat.Memang best pakai bedak tu..sejuk jer muka.Bila cuci muka terasa halus mulus jer muka cik nor yang macam jalan tar nie.haha

Tapi sayang hanya 2x jer pakai.Bedak tu tertinggal kat kampung.Balik minggu nie baru boleh ambik balik.Adik2 cik nor apa lagi ambik kesempatan ler memakainya.Bukan apa diaorang kata best pakai bedak tu.Layan jer lah..hihik

Kalau saper2 yang pernah pakai bedak tanaka nie boleh lah share ngan cik nor yer..:)

p/s: Pray for MH 370...

18 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki, congrats Cik Nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih farah..:)

      Delete
  2. tahniah...maleh2 menulih ni...cik Nor join GA je le cik nor.....

    ReplyDelete
  3. wahh..bertuahnya, congratulation cik Nor...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Cik Nor... Nrl pun x pernah guna bedak tanaka ni...

    ReplyDelete
  5. wah tahniah cik nor.. farah pernah pakai warna hijau.. =D

    ReplyDelete
  6. Hehe tempek ajelah kat muka cik nor yg comel tu....dah namanya bedak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..comel ke kak...terima kasih kak..:)
      btl gak tu kak..hihik

      Delete
  7. tahniah cik nor.. jgn balik nanti bedak tu habis pulak.. hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...