Breaking News

Kad Pengenalan Baru..


Assalamualaikum

Hari ni macam tak der idea nak updates apa kat blog tapi bila teringat gambar banyak kat dalam phone terus mai idea.haha.Giloss kan cik nor nie.Tetiba jer dia ada idea.Tapi korang layan jer cik nor ni.tak layan nangis guling2 lah pulak..haha

Korang ingat tak entry INI?? Alah yang cik nor ss tu.Ss tu apa? Syok sendiri la sayang..haha.Taraa..ini lah hasilnya..korang tengoklah muka cik nor yang bolat tu.Haishh..saper cakap cik nor memang nak kena lempang nie..memang ayat perli tu..haha.Eh..bukan betul2 lempanglah..lempang manja jer.:)

Tapi bila cik nor tengok gambar kad pengenalan baru nie..dalam hati berkata..dah gemuk rupanya aku sekarang.haha.Selama nie memang perasaan jer kata kurus..Arghh..tidak..nak kena diet balik ni..tapi boleh ke cik nor diet.Asal malam jer lapar..asal lapar jer mesti malam..haha..Copy ayat pelawak mana ntah..hihik.

Doakan cik nor cepat slim balik...hehe..Korang dah tukar kad pengenalan baru ker?Kepada yang belum tukar dan ada masa lapang bolehlah tukar.Manalah tahu kot past nie ada denda kalau lewat tukar.huhu.Masa menunggu giliran tu memang lama sikit tapi masa proses kad pengenalan baru kita sekejap jer. 1 jam jer..:)

Oklah..stop kat sini dulu..see u next entry...babai

p/s: Kepada blogger yang follow cik nor harap dapat tinggalkan link blog korang bagi memudahkan cik nor follow korang balik..:)

42 comments:

  1. tak bertukar2 lagi ni cik nor kad pengenalan baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada masa terluang kna g tukar tu farah..takut kna denda jer..huhu

      Delete
  2. bulat pun still comey Cik Nor..cam kaksura jugak..semakin membulat..hihi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terima kasih kak...ya btl tu kak..bulat itu comel..:)

      Delete
  3. aiza tak bertukar kad pengenalan baru lagi cik nor.. takut juga kalau kena denda tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper aiza..ada masa terluang jgn lupa g tukar yer..takut nnt kna denda jer..huhu

      Delete
  4. nas x tukar lagi ic baru tu..still pakai yg lama.. http://morn26.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..xper ada masa terluang g tukar lah..cik nor takut kna denda jer..huhu

      Delete
  5. datang tengok IC baru cik Nor..sekarang ni kalo umur dah 18 tahun wajib tukar ic baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...owh..mcm tu ker?kalau dlu umur 21thn baru wajib tukar..huhu

      Delete
  6. saya belum tukar IC baru lagi...huhu tak ada masa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa terluang g lah..takut kna denda jer nnt..huhu

      Delete
  7. Cik akak tak tukar lg gambo nie hihi

    ReplyDelete
  8. he..he.. semoga cik noor akan slim kembali ya :P

    ReplyDelete
  9. oshin pun tak tukar lagi hehehe

    oshin tag akak http://gurlgemini.blogspot.com/2014/03/giveaway-abang-stalker-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa terluang jangan lupa g tukar yer eira..:)

      terima kasih..nnt akak join..:)

      Delete
  10. comellah muka cik nor, hehe. nak tukar IC baru jugakk. tak tahan pakai IC masa gambar darjah 6 ni, muka tak boleh blah jee :( kena tunggu 18 tahun esok baru boleh buat baru, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...hah..g tukar cepat2 nnt boleh muka terbaru kat ic..comel & cute gitu..:)

      Delete
  11. Replies
    1. ada masa terluang jgn lupa g tukar yer zumal..:)

      Delete
  12. Replies
    1. ada masa terluang jgn lupa g tukar yer aisya..:)

      Delete
  13. aik, baru nak tukar IC baru ker Nor?hehehe nkkena rotan nieeeee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua minggu lepas lagi la tukar..haha..rotan xper..jgn denda..denda tak mampu nak bayar...:)

      Delete
  14. ok... doakan saya slim jugak...hhee

    ReplyDelete
  15. Farah dah tukar ic baru hari tue.. tapi boleh tersalah alamat la pulak.. so terpaksa la kena p buat lain nanti.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. la blh plk macam tu..xperlah..buat alamat yg btl yer farah...:)

      Delete
  16. Tak pe bolat bolat pun come hehe.....Pipi je boolat cik nor ...tak pe

    ReplyDelete
  17. sy pn bru je tukar... 2 minggu gak bru siap..tpi hmpir terlupa, hmpir sebulan lah bru g amik..

    ReplyDelete