KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 20, 2014

Jangan Ditanya Cik Nor Kemana....

Assalamualaikum...


Harap maaf banyak2 coz hari nie entry cik nor tanpa gambar..huhu.Nak buat macam mana gambar ada jer dalam phone tapi  masa tak mengizin kan cik nor men'transfer dia ke dalam pc..huhu.Harap maklumlah yer kawan2.

Huwaa..nak nangis tau tak dapat nak blogwalking ke blog korang..Frust sangat2 nie.Harap korang tak marah cik nor yer..huhu


Nie pon updates lepas masa kerja dah nie.Entah ada orang nak baca ke tak entry nie..haha.biasa cik nor merapu ada gak isi tapi kali nie isi nya nan hadoo..haha

oklah..nak balik dah..nak kena g bank bayor kereta.Melayang duit 9 keping hari nie.huhu

Babai

36 comments:

  1. Jgn tanya cik nor g mana.
    Kang kna penampor..
    Heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xderlah sampai mcm tu shark..:)

      Delete
  2. Zumal pun tak nak tanya, tapi jgn risau blog nie tetap ade pembaca :)

    ReplyDelete
  3. Ok bunda pun tak nak tanya pasal lepas kerja tadi Cik Nor pergi bank bayor kete...melayang duit 3 keping...
    Taknak tanya dah...

    ReplyDelete
  4. Semoga Allah permudahkan segala urusan cik nor... amin...

    ReplyDelete
  5. ada lah urusannya tu... k lah, tak tanya...

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    visit cik nor disini... jgn ditanya ke mana mselim3 pulak gi..hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..klau tanya gak mcm mana..haha

      Delete
  7. Cik nor nak kemana.. hehe.. elok2 yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bz la fiza..blog fiza pon xsempat nak singgah..huhu

      Delete
  8. okay..okay..tak nak tanya...

    where are you going?

    ReplyDelete
  9. ok..taknak tanya..cuma nak ikuttt...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..jom ikot cik nor balik kg..:)

      Delete
  10. Ingatkan Cik Nur bz cari MH370 yang hilang hehehe

    ReplyDelete
  11. its okay cik nor..saya pun kebetulan memang busy dengan kerja sejak kebelakangan ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. nak tanya jgk. cik nor nk kemana..kalau bercuti bak mai seketul ole2. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der bercuti nya..cuti hujung minggu adalah..haha

      Delete
  13. aiza pun tak nak tanya cik nor ke mana.. hehe.. menabung tesco dan herbal essence.. :D

    ReplyDelete
  14. Jom singgah tengok telekung travel

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/03/telekung-travel-telekung-mata-dewa.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...