KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 27, 2014

Akhirnya......


Assalamualaikum..

Tajuk entry bukan main kebaboom lagi cik nor.Tapi bila sampai kat isi kandungan dia xder lah kebaboom sangat.Tak gitu kawan2.haha

Sebenarnya hadia ni hari khamis minggu lepas lagi sampai.Kira dah seminggu lah hadiah nie sampai.Cik nor peram jadi pekasam dulu baru syok nak buat entry.Macam2 alasan kan cik nor buat padahal dia malas nak transfer gambar.Banyak cikadak tol kan cik nor nie.

Weh,...cik nor orang bukan nak baca ko membebel tapi orang nak tahu hadiah tu ko dapat dari mana.Lagi pun ko bukannya glemer sangat , senang2 jer orang nak bagi ko hadiah..haha.Sebenarnya hadiah nie cik nor dapat dari Liza Izara. Dah lama join contest dia tapi hadiah lambat sampai.Oppss..jangan salahkan liza yer.Silap cik nor jugak sebab lupa nak bagitahu jangan pos sebelum hari raya haji tahun lepas.Kalau raya pejabat cik nor cuti lama tambah2 pulak hari raya haji.Oleh kerana dia dah terlepas pos sebelum raya haji maka hadiah tu di kembalikan semula kepadanya.Buat liza , cik nor mintak maaf banyak2 coz terpaksa pos untuk kali ke-2 hadiah kepada cik nor.

Dah shawl design by simply siti lagi yer..Sila jangan jeles yer..haha..tak der makna orang nak jeles kat ko cik nor.haha.Dah 2 helai dapat shawl warna nie tapi baju tak der warna nie..huhu.

Kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan Liza Izara silalah klik dekat nama yang cik nor bagi tu.Tak rugi tau berkenalan dengan dia,Dia peramah orangnya.Orang Sabah bah..:)

46 comments:

  1. Assalammualaikum...cik nor,

    tahniah selalu dapat hadiah daripada blogger...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..:)

      Delete
  2. tahniah..simplysiti scarf tu...

    ReplyDelete
  3. Wah banyak dapat hadiah nieh

    ReplyDelete
  4. wahhh...suka2 dpt hadiah...tahniah...:) mesti cun bila Nor pakai nnt...

    ReplyDelete
  5. wah!!!! rezeki!
    tahniah cik nor :)

    psst~~ meh beli shaklee dgn didiey. pegi je kat page/fb didiey. hihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...
      terima kasih..:)

      #InsyaAllah...:)

      Delete
  6. Tahniah Nor..bila nak pakai ni..mesti cun Cik Nor pakai..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..kna cr baju yg sama warna ngn tudung tu..:)

      Delete
  7. Wahh.. mesti cantik tu... tahniahh! murah rezeki cik nor yer..! :D

    ReplyDelete
  8. melaram la cik nor lepas ni kan..hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, rezeki tahniah Cik Nor... Farah tumpang happy untuk Cik Nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih farah..:)

      Delete
  10. Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih acik..:)

      Delete
  11. nanti upload gambar pakai shawl tu ya

    ReplyDelete
  12. Bestnye. Shawl SimplySiti gitu..Congrats! :)

    ReplyDelete
  13. Salam hehehe yeahhhhhhhhh sampai akhirnya. Terima kasih cik nor sudi buat entry hehehe,,,sayang cik nor, jgn jemu lg ikut GA liza ye hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..yeayy...akhirnya sampai jgk..sayang liza jgk..:)
      insyaAllah..akan join lagi..:)

      Delete
  14. Comenya Ct tu...
    lepas pakai shawl ni nampaknya cik nor tambah comel mcm ct le gamaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...perasanlah cik nor..akak ckp mcm tu..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...