KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 27, 2014

Not In Mood..:(

Gambar Pakcik google


Assalamualaikum...

Hiasshh...nak updates blog pon ambik masa yang panjang.tak tahulah kenapa seja 2 menjak nie mood memang ke laut sangat.Tak tahu lah apa yang dfikirkan.Nie pun taip jer apa yang keluar kat kepala nie.Hantam jer lah labu...

Dua 3 hari nie mood cik nor tak berapa nak ok sikit.May be sebab tugasan banyak kot.Banyak benda nak kena fikir.huhu.Begitulah gamaknya muka cik nor...macam icon yang cik nor ambik dari pakcik google tu..Muka tak keruan.Nak senyum pun serba salah..nak masam mencuka lagi lah.Apa patut cik nor buat nie.Dah macam ada masalah besarlah pulak.

Kepada pengunjung setia blog cik nor nie, mintak maaf banyak2 sebab tak dapat nak blogwalking kat blog korang.InsyaAllah..mood cik nor dah ok dan stabil cik nor akan bw kat blog korang nanti.Thanks banyak2 sebab selalu singgah blog cik nor.Cik nor sayang kamu semua...:)

Oklah..cukup untuk hari nie.Babai..:)

46 comments:

  1. ambil balik mood tu cik nor..insyallah...nanti oklah tu

    ReplyDelete
  2. tak apelah... tenangkan diri dgn zikir...nsyaAllah

    ReplyDelete
  3. Tak pe cik nor.. take ur time k.. pintu rumah farah sentiasa terbuka menanti kunjugan cik nor.. =D

    ReplyDelete
  4. keep calm and bring back the mood cik nor..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. bykkn berehat. jgn stress2. dah rilex, dah calm nnati sure byk ilham dtg update blog

    ReplyDelete
  6. take care cik nor,jangan stress2 taw :)

    ReplyDelete
  7. Lepas ni boleh BW kan. Tak apa bertapa dulu cari idea terbaik untuk kami semua.

    ReplyDelete
  8. Relax & jangan paksa diri Nor..bila dah ok then start balik..nwway salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..selamat berhujung minggu..:)

      Delete
  9. Tenangkan hati Insha Allah akan kembali moodnyer :)

    ReplyDelete
  10. banyakkan rehat.. banyakan.. makannnnnnnn... yups, inshaaAllah.. okay mood tu.. jgn luper berzikir selalu.. biasa jiwa dan raga ada pemainnya..

    ReplyDelete
  11. insya Allah akan ok smula nanti tu :))

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah cik nor... singgah nak tengok cik nor dah ok ker lom hehehe

    ReplyDelete
  13. biasa la mood tu
    ada dan xda mmg biasa
    kalau boleh kekalkan momentom berblog utk terus berjaya :)

    ReplyDelete
  14. wlpun cik nor sibuk.. cik nor tetap dtg blog Fiza.. terima kasih byk2.. >_<.. mood biase la.. Fiza nie pun mls je nk BW tp kunjungan bls Fiza kene buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..blog faberet cik nor..sure kna singgah,,..:)

      Delete
  15. hahaa.sama la kita ciknor.ciksu pon angin kus kus nak mengarang update entry.sudahnya bw je la. hampir ke tengah malam baru tekedek kedek update ntry blog sndir

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalah kita cik sue..mmg klu dah blur..blur sgt2...last wat entry syok sendiri..:)

      Delete
  16. Ada masa mmg kita tak de mood cik Nor sama je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..klu tgk cik nor join GA or segmen brmakna cik nor xde mood lah tu..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...