KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, February 16, 2014

Kenapa Cik Nor Dapat BE NI???


Assalamualaikum..

Salam ahad semua. Hari terlewat pulak updates blog, nak buat macam mana pagi tadi masa bos tak ada idea tarak mari.Bila bos ada susah lah pulak nak updates blog.Idea dah macam mencurah-curah tapi masa pulak kena curi terpaksalah taip mana yang tetinggal kat fikiran nie.huhu

Tadi masa buka buka akaun blog para blogger tengah dok sibuk updates entry yang diaorang dapat BE baru.Cik nor pon dengan eksitednya buka acc nuffnang manalah tahu kot ada bE tersangkut jugak kat blog cik nor.Cik nor ada terima BE tapi tengok tarikh entah yang bila punya pun tak tahu lah.Yang cik nor tanda merah kat atas tu lah.Alangkah sedihnya tiada satu pon BE melekat kat blog cik nor.huhu

Apalah salah cik nor sebelum nie...kat entry INI dapat status non-geli2 bak kata mamaniza.Nie orang lain dok happy2 dapat BE cik nor pulak dapat BE yang dah expired.huhu..Sedih yang amat..huhu.Tell me my MR.N????? Emotional lah pulak cik nor nie..haha.

Oklah ckup untuk hari ini...babai..:)



46 comments:

  1. Cik akak bnyk be cam nie cik nor

    ReplyDelete
  2. Belum rezeki tu ciknor.....tak lama lagi adalah tu :D

    ReplyDelete
  3. be xaxis memang selalu ada kejap kejap.. bertuah dapat be

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?.BE yang tak sama mcm org lain dapat..hihik

      Delete
  4. saya pun dpt mcm ni juga cik nor..belum rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. X tau pun BE tu apa,x pernah dpt put.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..cik nor pon tak thu apa maksud dia.Tapi klau dapat BE nie income kita banyak..:)

      Delete
  6. byk dpt yg mcm ni.. tp tak tau dr mana dtgnya tu.

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. cik nor,

    mselim3 pun dapat gak earning macam nie...

    pls: "kita serupa " cik nor.. insaallah ada rezeki.. sabar ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      owh..ada geng rupanya..:)

      p/s: InsyaAllah mselim...aamiin

      Delete
  8. sabar Cik Nor..nanti dapat la tu...:)

    ReplyDelete
  9. pelik kan dengan 0.01 tu kan.. Fiza pun dpt mende yg sama.. sabar je cik nor.. kite serupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..sabar jer lah..huhu..InsyaAllah adalah rezeki kita nnt tu..aamiin

      Delete
  10. akak pun dapat BE ni, tapi selalunya dah credited

    ReplyDelete
  11. Xpe cik nor.In shaa Allah ade rezeki nnt tu.No worries k dear.

    ReplyDelete
  12. Belum ada rezeki lagi...sabar ya dear...Insyaallah akan ada tu nanti..

    ReplyDelete
  13. aiza dapat yang macam cik nor punya tu juga.. nuffnang dah tak sayangkan aiza.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?huwaa..cian kan kat kita kan aiza..nuff xbg BE..huhu

      Delete
  14. tak pernah lagi dapat be xaxis ni...tapi baru je dapat 2 be baru hehe alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker? alhamdulillah eira...rezeki..tahniah..:)

      Delete
  15. saya pun pening dgn cpuv xaxis ni... dapat berlambak-lambak.. hahaha

    ReplyDelete
  16. ok lah tu dpt 30 sen... sentiasa sukur, baru bertambah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.mmg xsdar dirikan cik nor...Syukur nuff bagi gak 30sen dari tak bg langsung...huhu

      Delete
  17. Relaxlah cik Nor...mcm OKje ni relax jer hehe,.....belum rezeki tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. relax mmg relex tapi tgk rakan blogger lain blh BE mcm xblh rilek la plk..haha

      Delete
  18. BE misteri tu ciknor.. sy pun dapat..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...