KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 25, 2014

Dapat Hadiah Tudung...:)



Assalamualaikum


Maaf yer kawan2 mood nak berblogging buat masa sekarang nie dah ke laut bersama insan yang dirindui yang masih offshore.Bila dapat balik pon tak tahu lah.Tetiba jer mood cik nor macam hilang jap.Cehh..macam dialog drama lah pulak cik nor.Tapi itulah hakikatnya...:)

Semalam budak praktikal yang pernah dok serumah datang melawat ahkak2 dia yang masih lagi stay kat rumah tu.Apa lagi riuh rendahlah rumah tu bila semuanya bergabung..haha.Dia datang KB sebenarnya teman kakak dia beli barang2 kawan.Alang2 dah dekat dengan rumah sewa lama tu dia singgah lah.Sambil menyelam sambil minum air orang kata sambil jumpa pakwe sekali..itu yang utama sebenarnya..haha

Tak sangkalah pulak dia siap bawak tudung bagi hadiah kat cik nor.Sebelum nie adalah gurau2 ngan dia mintak tudung free.Sebenarnya mak budak praktikal nie tauke tudung.hehe.Tak sangka lak gurauan itu menjadi kenyataan.Alhamdulillah....Thanks a  lot Tuan Zulaiha aka Zue.Lain kali nak lagi...hihik

Oklah sampai sini dulu coretan cik nor.Bai..:)

42 comments:

  1. Alhamdulillah..org berbudi kita berbahasa

    ReplyDelete
  2. nk try bt kat mber la..mane tau leh hdiah gk..hehe..

    ReplyDelete
  3. untung la Cik Nor..asyik dapat hadiah jer.. syukur rezeki...:)

    ReplyDelete
  4. Rezeki tu..mmg ada masa mood tu hilang.

    ReplyDelete
  5. wahh..untung lah cik nor..gurau2 pun dapat gak tudung...hehe

    ReplyDelete
  6. cantik tdg... murah rezeki cik Nor...;)

    akak bukan cikgu la... staff sokongan di Politeknik jer...hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..alhamdulillah...

      la ye ker?igt cikgu td..:)

      Delete
  7. tahniah :) hehe. tag sis nor utk join ini
    http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. rezeki cik nor tu.. :)
    beruntungnya..

    ReplyDelete
  9. Nice color.. mesti berseri cik nor pakai nnti.. =D

    ReplyDelete
  10. Buat baik In syaa Allah dibalas baik kan cik nor.. cantik tudung tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...