KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 11, 2014

Bestday Anak Buah..:)

 Assalamualaikum...

Oppss...jangan salah sangka nie bukan bestday party cik nor yer.Nie bestday party anak buah cik nor punya.Cik nor tumpang glemer jer.Tarikh sambutan bestday nie ialah pada 31 Januari 2014.Tapi faham2lah cik nor yang perasan cun nie peram dulu.haha
 Hah..yang sebelah cik nor tu lah bestday girl.Tengok anak buah dah sama tinggi ngn makcik dia.Apa pun tak boleh yer..Sikit lagi makcik2 dia dah macam kakak2 dia gamaknya..Redho jer yang makcik2 nya bantut..:)
 Yang nie pulak cara possing yang lain berbeza skit dan tempatnya hsama lagi.Anak buah cik nor yang no.2 tu dah jadi model air botol cheers dah.Memang tak de kerja.Gedik tahap meroyan dah nie...hehe
 Oppss..cik blog lagi..harap tak boring tengok banyak gambar cik blog.Possing ala2 menyorok sikit..Nak buat macm mana badan dah macam kena pam.Cover dengan tiang rumah pun jadilah..:)
 Kami bertiga beradik.Seorang mak dara while 2 orang lagi anak dara..ahaks..layan jer lah yer.Jangan pandang kaki cik nor.Sebab apa yang cik nor pakai itu sangat mahal harganya.Cik nor beli di Mydin Mall KB..haha
 Possing lagi.Biar korang muntah hijau tengok gambar cik nor yang xsemengah ni..Nie mak kepada bestday girl tadi.Muda lagi kan..hehe.My first sister...yang no.2 ada tapi dalam pantang tak boleh nak possing sakan macam kami2 nie..:)
 Alaihai...kami berdua lagi tapi kedudukan lain skit.Gambar nie macam versi edit sikit.Nampak berkilat dua2 buah kereta tu...Flash gambar kot..:)
Lastly with my younger sister.Foto paling gedik abad ni.Silap jangan gelakkan cik nor yer..Sekali sekala lepas gian lama tak possing gedik cam nie..haha

Oklah..stop dulu sebelum korang bosan..babai..:)

p/s: Hepi bestday Nurizzah Athirah yang ke-12...semoga menjadi pelajar cemerlang dan anak yang solehah..aamiin

30 comments:

  1. amboiii posing sakan nampak..hihi.happy birthday untuk anak buah Kak Nor ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas gian fizah...terima kasih fizah..:)

      Delete
  2. cik nor tak upload gambar tak upload, sekali upload...hamikkk...tengoklah cik nor puas2 ye tak??? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terkejut farah tgk..skali post bnyak gler muka cik nor.Skarang blh tgk puas2..haha

      Delete
  3. salam singgah. kanak-kanak happening, mak nya mak sedara nya apatah lagi. hehehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah...mak sedara yang over act..haha

      Delete
  4. cik nor berposing..pewit
    hihi
    selamat ulang thn buat anak buah cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..terlebih sudah..hihik

      terima kasih bagi pihak..:)

      Delete
  5. happy birthday kat anak buah cik nor..amboi..mak cik dia...over...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak...:)

      jangn jeles yer..:)

      Delete
  6. kemain posing hehe happy birthday

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..sekali sekala kak..:)

      terima kasih bagi pihak..:)

      Delete
  7. Hepi besday buat anak buah.. posing je cik nor.. sape yg nak marah kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak..:)

      tu lah pasal fiza,..hihii

      Delete
  8. hehe..happy birthday buat anak buah :) semoga terus berjaya dengan apa yg dia lakukan~

    ReplyDelete
  9. Happy bestday utk anak buah.first time tgk gambar cik nor ni..hehee sweet je orangnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak..:)

      sweet ker?hehe..terima kasih kak..:)

      Delete
  10. woaa bestnya celebrate birthday :)

    ReplyDelete
  11. Happy birthday pada anak buah Cik Nor dan moga kehidupan ceria selalu.

    ReplyDelete
  12. Sekli upload gmbr.. Ha.. Byk tu.:-)

    ReplyDelete
  13. muka cik nor ni macam familiar la. ehheee. sedap nya kek

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..biar blt lieya?hehe..dah habis la lieya..:)

      Delete
  14. Replies
    1. kami semua muka berbeza kak..sampai jiran tanya cik nor nie anak siapa..hihik

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...