Breaking News

W.Wednesday#35


Assalamualaikum

Malas nak taip panjang2.Korang cari dimana kesilapan surat ini..:)

Selamat mencari...:)

38 comments:

  1. tarikh surat 30 disember.. tarikh mesyuarat 8 disember .. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu xper..tarikh sebenar januari 2014..:)

      Delete
    2. Tulah sama apa yg okje nak jawab....mesti nak menyelamatkan keadaan tu...

      Delete
    3. hihik..tu lah akak lewat sgt jawab..:)

      Delete
  2. Tarikh tu....hehe cik nor ke yang taip surat ni ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu xper..bkn cik nor taip..tapi cik nor yang terima surat tu..:)

      Delete
  3. Replies
    1. masih dtahn 2013..sbnarnya meeting tu januari 2014..berangan kuat sgat..haha

      Delete
  4. adeh...
    surat rasmi pn boleh silap.
    heheh..
    jnis typo ker apa nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jenis berangan..xmo tgglkan tahun 2013 macm tu lah...:)

      Delete
  5. Replies
    1. tahu xper...org yg tulis tu berangan kuat sgt..haha

      Delete
  6. hehehe...adus....surat rasmi pulak tu...

    ReplyDelete
  7. hihihihi..tarikh yg pnting pun blh silap..:DD

    ReplyDelete
  8. Bijaknya orang yang buat surat ni ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...company architect terkenal tu..:)

      Delete
  9. masih teringat tahun 2013 :)

    ReplyDelete
  10. haha..salah kat tarikh lah cik nor...
    msh ingat thn 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal atie...sayang kot nak tgglkan thn 2013..:)

      Delete
  11. tarikh tu yg salah... apa ke pelik benar lah.. awal2 kna reject.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...diorang pon xperasan rasanya maria..lps beberapa jam diorang fax yang baru...tukar tarikh n tahun...:)

      Delete
  12. tiba-tiba terkenang kembali semasa aiza bekerja dulu.. pernah tersilap menulis tarikh begini la cik nor.. teruk juga dimarah oleh ketua pengarah sebab mesyuarat melibatkan agensi dari luar, memang memalukan.. lepas tu memang aiza sentiasa berjaga-jaga, tulis surat semak sampai 3kali sebelum print.. jadi macam tu disebabkan bos selalu minta aturkan mesyuarat last minute, tu yang kelam kabut draf surat sampai salah masuk tarikh.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..tu nasib bukan cik nor yang tulis.kalu cik nor yang tulis dah lama dah cik nor jadi api.Kna marah marah ngan bos.Berapi la klu dia marah...haha.Bahaya silap tarikh macam nie..huhu

      Delete
  13. Hehehe. Tarikh yg silap..dah lepas pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btl tu kak..blom lepas lagi tarikh meeting tu..:)

      Delete