Breaking News

Tetiba Gelak Sesorang...:)


Assalamualaikum

Haissh..lambat pulak ke udara hari nie.Nak buat macam mana kerja banyak kena tangguh dulu lah tulis entry baru.Maafla kawan2 semua bila datang blog cik nor tak der entry baru..huhu

Nie cerita tahun lepas punya.Macam lama lah pulak cerita nie bila cakap tahu lepas..hihik.Kes nie berlaku ketika cik nor sedang menonton tv bersama dengan housemate.Dialog dia lebik kurang macam nie:

HM: Gak bakpo kak nor dok suko sore..ore tengok cito tu serius jah bukanya lawak pon?
CN: Kak nor bukan suko ko cito tu tapi kak nor baco majalah ujang nie.haha
HM:Patutlah pon..maaflah tok tengok ada majalah ujang tangan kak nor
CN:Isk2..syok sungguh sek mu tengok tv sampai kak nor baca majalah ujang pon xprase...:)
HM..:)

Itulah cerita kami bila berkumpul depan tv.Malam jerlah baru boleh jumpa.tu pon kalau masing2 x buat hal masing2.Kalau tak cik nor sorang jer dok melayan citer kat tv tu.Yang lain kadang dok melayan gadget masing2 kat dalam bilik.Cik nor layan sms macam tu jer.Tu pon kalau ada orang layan la..Kalau tak sunyi sepi lah telefon zaman batu cik nor tu..haha

Oklah...itu saja yang cik nor nak membebel hari nie..:)

P/s: baca majalah ujang memang korang tak kering gusi lah...asyik nak gelak jer..haha

52 comments:

  1. same lah kita..kalau layan majalah ujang atau apo mesti gelak sorang2..mak selalu tegur anak dara dia gelak sakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu..klu gelak slow2 xbest..kna gelak sakan..hilang tension jap..hihik

      Delete
  2. amboi cik nor..cik akak tak faham sagt bahasa tu...hihi...
    ada part yang cik akak faham...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik akak tu bahasa kelantan..hihik..sori sbb cik akak xfaham..:)

      Delete
  3. Replies
    1. sekali sekala blh lah layan..klu hari2 layan lain macm plk jadinya..hehe

      Delete
  4. Ujang memang sempoi..Tapi dah lama tak beli..hehehe xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sempoi..orang nak marah pon blh jadi sejuk ....hihik

      Delete
  5. Patutlah pon. Hebat penangan Ujang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mmg hebat gelak tak igt dunia..hehe

      Delete
  6. Nina pun kalau layan buku lawak cm ni memang gelak sorang2 ahh keje. Heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..mmg btl2 layan tu..org kat sblh pon xlayan dah..:)

      Delete
  7. wahhh..ujang memang mampu buat orang ketawa..^^

    ReplyDelete
  8. nak lepas tension boleh lah... jangan selalu sangat gelak sorang2 nanti terbawa-bawa pula... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu...bahaya oo gelak sesorang...hihik

      Delete
  9. ahaha..atie pun sama cik nor..suka Ujang ni.. kalau baca mesti ketawa sorang2...ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..boleh hilang tension kan atie..:)

      Delete
  10. bukan gelak sorg2, tapi gelak dgn komik ujang.. hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. kna beli tu..makin mantop sekarang..hehe

      Delete
  12. Dulu abang AJ yang selalu tergelak sorang masa baca Ujang ni.....
    Sampai mak tegur, gile ke ape gelak sorang...
    HAhhahahahah....
    Yelah2 tengah2 membaca tetibe gelak, tak ke seram?? =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nasib abg AJ bukan AJ sendiri klu tak lagi bahaya..:)

      memang seram klu tetiba tengok orang sorang2..hihik

      Delete
  13. saya x berapa minat ujang cik nor..hihihih..lawak kampus layan..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..cik nor plk tak minat lawak campus..cam boring jer..hihik

      Delete
  14. aiza dah lama tak beli majalah ujang tu cik nor.. dulu selalu juga beli.. memang lawak dia tak kering gusi, best sangat.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu aiza..ngan kita2 blh jadi xbtl gelak sorang2..:)

      Delete
  15. alamak, mama tak pernah baca si ujang ni cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker mama?try baca..best..hihik

      Delete
  16. Replies
    1. kenapa sampai dua kali nie aisya?hehe

      Delete
  17. majalah ujang edisi dulu2 memang sempoi giler..baca sonsorang pun bleh tergelak gelak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang nie edisi baru..bumper cuti sekolah..best gak yang nie..haha

      Delete
  18. dulu time anak dara suka juga baca majalah ujang dan gila-gila..just nak hilangkan stres hehe :)
    anyway salam kenal n follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..bestkan..skarang pon cik nor baca gak..saja nak hilangkan stress..hihik

      salam knal kembali n thanks follow blog cik nor..:)

      Delete
  19. asslmkm cik nor.. :)
    lama juga rasanya saya tak baca ujang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam mimie..:)

      cik nor pon skali skala jer baca..hihik

      Delete
  20. Dah lama tak membaca majalah ujang tu..legend tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jgk dapat layan majalah ujang skali skala kan fizah..:)

      Delete
  21. dah lame tak layan majalah ujang.. Kalau beli Fiza minat APO?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..ye ker?tapi kalau baca lawak dia lbh kurang jer..:)

      Delete
  22. wee lama dah xlyan ujang ni..dolu2 mmg gemo nauu bace.. ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan skali skala layan ujang nie..hihik

      Delete
  23. Akak pun suka baca...mmng lawak giler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal akak..hilang stress jap..hihik

      Delete
  24. majalah tu memang best,lucu..hehe :)

    ReplyDelete
  25. zaman okje dulu majalah gila gila...

    ReplyDelete