KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, January 18, 2014

Santai DiHujung Minggu...

Assalamualaikum.....


Semalam macam tak der entry baru blog cik nor nie.Bukan macam tak de tapi memang betul2 tak der la.Nak buat macam mana....Cik blog busy hari khamis tak sempat nak buat entry autopublish.Hari khamis tu cik nor balik pukul 7 malam.Ingat nak buat entry autopublish tapi kerja banyak tak sempat nak transfer ganbar.Banyak cerita nak share kat sini tapi kesampaian lagi..huhu


Hari nie ingat nak share ole2 dari Beijing, China tapi gambar lak xreti nak transfer.Terpaksalah tukar topik.Topik merapu gamaknya hari nie..haha.Idea memang ke laut dah.Gambar tak der idea pon tak berapa nak ada lah.


Biasa updates blog guna pc office...hari nie gunak laptop adik.Cehh...kira advance dari biasalah nie.Kalau ada yang tersilap taip harap maaf lah ye.Lama tak guna laptop past tu tulisan dia kecik pulak.Mata pulak cam rabun jer..haha..Kat kampung nie mendung macam nak hujan.Kalau tidur best jugak nie...haha..


oklah...dah tak der idea nak merapu apa.Cik nor stop dulu lah...babai

36 comments:

  1. Ole2beijing. Wow. Nak tinguk dpt apa. Heee

    ReplyDelete
  2. jom join GA saya , Nor http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html

    ReplyDelete
  3. wah! dapat ole2 lagi ke cik Nor... bestnya..
    busy..patut takde N3 smlm...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..nnt cik nor share yer...:)
      hehe...busy skit jer..:)

      Delete
  4. selamat berehat di hujung minggu cik nor:)

    ReplyDelete
  5. wah dpt ole2 lgi ciknor..apa tu ya..?heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar yer mama..tunggu cik nor post kat sini..hehe

      Delete
  6. salam sabtu cik nor.. selamat bercuti juga.. :D

    ReplyDelete
  7. Bestnyer ada ole2.. Muz pon dpt dr Australia, ingat nak upload n share, tp xbuat2 lagik! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dari australia ada gak..samalah kita..:)

      Delete
  8. beznye duk kat kpg..aman damai
    nak tgk la ole2 dri beijing nanti

    ReplyDelete
  9. xjauh bezanya guna pc dgn laptop kak...hu3

    ReplyDelete
  10. Salam weekand,selamat bercuti :)
    update jer apa2 n3 pon..yg penting update kan nor ? :)

    ReplyDelete
  11. Selamat berhujung minggu ciknor...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...